ZCEZBPM написа:
Mariana1000 написа:
Вече окончателно се заричам да не чета разказите ти на улицата. Хората ме гледаха странно като се смеех на висок глас и не можех да спра
Като гледам снимките сега и лигите ми текат, текат... много е хубава Рила, мноооооого!
Пак добре, че е нямало и сълзи, че тя сапунката както често казва Иван е пълна.
Да бе, ще ревъ Достатъчно се вкарвам аз самата от време на време в разни филми, където нещата стават трагични, та да роня сълзи и над чуждото бедстване
Макар че твоя сериал е уникален, вече има и елементи на хорър - с тоя Баскервилски пес дето ти се е метнал отгоре посред нощите
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Вто Мар 26, 2013 7:38 pm
Todor
Ба - Баскервилски пес! Добродушна източноевропейска овчарка, ама и на мен да ми дойде посред нощ в празна хижа, както вие вятъра... И да тичаш до тоалетната няма смисъл - и без това е пълна със сняг
По принцип като има куче някакси е по-спокойно. Въпреки, че него също много го е страх. Една нощ бедствахме в Балкана в компанията на покойния вече Алекс от х.Русалка - много приятно и възпитано куче беше.... После май загинал в катастрофа....
Пет Мар 29, 2013 10:13 am
joropc
Ами то затова колегата е пуснал анкетата за пистолетите в другата тема.Трябва си оръжие в планината.Телиш куршума на кучето, после намираш собственика и застрелваш и него.Ако си на кеф, може да гръмнеш още няколко туриста от хижата...ако има такива, като старателно броиш патроните-последният трябва да запазиш за теб.
Планина е това, не е шега работа.
Пет Мар 29, 2013 12:44 pm
Gamina
ZCEZBPM написа:
Todor написа:
Ба - Баскервилски пес! Добродушна източноевропейска овчарка, ама и на мен да ми дойде посред нощ в празна хижа, както вие вятъра... И да тичаш до тоалетната няма смисъл - и без това е пълна със сняг
По принцип като има куче някакси е по-спокойно. Въпреки, че него също много го е страх. Една нощ бедствахме в Балкана в компанията на покойния вече Алекс от х.Русалка - много приятно и възпитано куче беше.... После май загинал в катастрофа....
Веднъж посред нощ ставам до тоалетната в хижа Мальовица и една немска овчарка ме заклещи и не мога да изляза от помещението с мивките.
Веднъж посред нощ ставам до тоалетната в хижа Мальовица, но понеже беше почти призори вече, реших да изляза малко пред хижата... излизам, сядам на една от пейките, блея в звездите, още адски сънена и изведнъж до мене нещо космато... и една лапа "туп" на крака ми... стотни преди да изпищя, видях че е Кари, ако беше синчето й, сигурно щеше да ме събори от пейката и да напълня гащите
Ами то затова колегата е пуснал анкетата за пистолетите в другата тема.Трябва си оръжие в планината.Телиш куршума на кучето, после намираш собственика и застрелваш и него.Ако си на кеф, може да гръмнеш още няколко туриста от хижата...ако има такива, като старателно броиш патроните-последният трябва да запазиш за теб.
Планина е това, не е шега работа.
Това ми прозвуча като онзи виц за рибарите ...
Един рибар разказва на друг как е хванал 4 метров сом и с какви мъки го е пренесъл и изял. Другият се усетил, че го лъжат и разказва следната случка:
- Аз пък хванах 5 метров сом и то баш когато бе забранен риболова! Тъкмо го извадих от водата и дойде горския. Бууум!
Какво застреля ли го?
- Е ми как иначе?! Знаеш ли какви са глобите? Тъкмо го натоварих в колата и излизат двама други рибари и бууум!
И тях ли гръмна?
- Е ми нямаше начин. Свидетели бяха на тва, че гръмнах горския. Тъкмо зарових всички трупове и се появи автобус пълен с деца ...
Е не ми казвай, че и тях си изпозастрелял!?
- Ами не знам да ти кажа, зависи колко хайвер е имал сома, който ти си хванал.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети