Арна обиколка, колега...хубави кадри. Пък и човека е човек, когато е на път.
Добре, че не си ходил до Ковачевица - пътя е ужасен /поне беше миналата година/. Ако го беше направил трябваше с преспиване да ти е пътуването. Иначе селцето има уникални "кашчета"....
"Разрешената цигарка" - Да не ги отказваш? Ако е така - тва става отведнъж, вервай ми - това постепенното - ветар го вее, понеже мисълта ти е ПОСТОЯННО в това "Кога ще дойде времето за следващата, Колко ми остават за днес" и т.н. от сорта. Идеята е отведнъж отказване и спираш да мислиш за цигари /я така ги манах, вече 2 месеца и половина/...
Да, Speedy - личи му на мястото, че е фотогенично Ама ще е друг път - тва, дето направих си е за 4-5 излета най-малко - че да има човек време да огледа и да се наслади
risto_turisto, ми аз от месец "спирам" цигарите Ама си пуша като ми се пуши, което е по 1-2 цигари дневно. Честно казано нямам такива усещания, квито описваш - макар и аз така да мислех, щото съм пушач от 18 години Ще видим, квото-такова
Пон Ное 03, 2008 4:30 pm
Avi
Още няколко случайни снимки от разходката, докато преглеждах какво да се трие и какво да влиза в архив... не съм убеден, че ще ги запазя, ама като съм ги конвертирал, поне да ги покажа
Aaaa, благодарско, че споделяш с нас тези кадри. Тая с брезичките случайно да не си я щракнал между Сатовча и разклона за Кочан? Има там едни такива.
точно там е, видях от колата нящо червено на фона на брезичките (втората снимка) и спрях да се върна да щракна. и докато се чудех дали все пак да не отпраша към Кочан - снимах тия крави в долината вдясно от пътя...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети