Леле мале.. Дидо, всякакви снимки съм гледала, ама твоите са невероятни, а и панорамките добре си ги направил. Впрочем, би ли споделил с мен какъв ти е апарата?
А това впрочем е мечтан маршрут - през Яворов нагоре - Разл. Суходол, Каменитица .. и така до Вихрен. А снимките на разсъмване.. нямам думи.. всъщност откакто се качих за първи път на Вихрен имам голям мерак да съм горе на разсъмване.. но ще стане. Благодаря на теб и Speedy на разказа с картинки
Тъкмо днес се чудих как ще ходя на работа, нали е неделя, а аз дори и един свободен ден нямам таз седмица за търчане някъде-- но вие спасихте положението.. всъщност малко късно погледнах поста, но по добре, отколкото никога
Поздрави от мен
Лоша работа е това човек да няма време. За този маршрут тази събота и неделя, която след няколко часа отминава бе също добре. Пожелавам ти скоро да има пак такава ако решиш да отидеш, че по тоя маршрут е рядкост.
Като гледам как е работата май пак ще има снимки от района от изминалия уикенд.
Добре дошла във форума!
Нед Юли 08, 2007 9:23 pm
Kat
Благодаря ти, Speedy, за приветствията
Аз всъщност съм от известно време тук, ама досега не можехте да ме видите..
Пирин съм си го пожелала, пък дано скоро има ходене натам
А вие как се уговаряте къде и кога?
Пон Юли 09, 2007 12:33 am
dido
Здрасти и от мене. Снимам с Canon350D + обектив 17-40 F4.0L, в общи линии прилична комбинация като за планината. Уговорките - има секция във форума, хората имат и кю-та публикувани повечето в профилите.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети