Страшна работа !!! Зиг заг, зиг заг, зиг заг,.........
На зиг заг - ОК, но този, който спуска в момента на кадъра го може!
А по трасето през Параджика има мегдан за пантене, че и за яко спускане след това. Сериозно се замислям за следващата зима дали да не опитам.
Качването умишлено го бях планирал в ден сряда /вторник е още по-добре/, за да ползваме следата на рат-трака, който сменя в вторник дежурните смени на върха. По-този начин се справихме без снегоходки, между Параджика и Ботев вървяхме по утъпкано трасе. Иначе не става за ден, дори и с снегоходки, поне аз няма да мога, натоварващо е. А ако бяхме излезли по Заногата и Юрушка грамада през цялото време щяхме да сме по следата на рат-трака, но там няма заслони и впредвид ниските температури сутрин и твърдия сняг тръгнахме по Параджика. Ама си затъвахме, особено на връщане.
Страшна работа !!! Зиг заг, зиг заг, зиг заг,.........
На зиг заг - ОК, но този, който спуска в момента на кадъра го може!
А по трасето през Параджика има мегдан за пантене, че и за яко спускане след това. Сериозно се замислям за следващата зима дали да не опитам.
Качването умишлено го бях планирал в ден сряда /вторник е още по-добре/, за да ползваме следата на рат-трака, който сменя в вторник дежурните смени на върха. По-този начин се справихме без снегоходки, между Параджика и Ботев вървяхме по утъпкано трасе. Иначе не става за ден, дори и с снегоходки, поне аз няма да мога, натоварващо е. А ако бяхме излезли по Заногата и Юрушка грамада през цялото време щяхме да сме по следата на рат-трака, но там няма заслони и впредвид ниските температури сутрин и твърдия сняг тръгнахме по Параджика. Ама си затъвахме, особено на връщане.
Пламене, връх Ботев еднодневно и времето, което хванахме, въпреки отрицателните температури, беше песен, в сравнение с мекият сняг днес. Наложи се на Самсаклатепе да се върнем, Катя затъваше доволно, сдавайки багажа ! Снегоходките след ремонта работят безупречно, а навигацията заслужи всеки цент след безценната помощ по ориентирането, мъглата беше непрогледна през целият ден, а жалоните през 50-70 метра! Пак ще се напъваме, малко да се постопи само!
Абе гледам ги тия снимки и се чудя, никъде не видях снегоходки
Не се ли затъваше много а поне котараци носехте ли
Иначе както винаги снимките са на ниво, БРАВО
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс
Абе гледам ги тия снимки и се чудя, никъде не видях снегоходки
Не се ли затъваше много а поне котараци носехте ли
Иначе както винаги снимките са на ниво, БРАВО
Визирах съботното ни ходене с Катя до Самсъклътепе, под Юмрука, в района на хижа Ехо, а на Ботев с Пламен в сряда не ползвахме снегоходки, а и не носихме. Носихме пикели и котки, които не използвахме. Снегоходки тогава не носихме, редуцирахме багажа под 10кг (храна,чай и пухени дрехи), за да успеем с двупосочното изпълнение !
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети