Автор |
Съобщение |
vinushka
|
|
Планинарски клубове |
|
Здравейте, интересуват ме мнения на форумци за планинарски/алпийски клубове в които членуват/са членували/са ходили в група с тях. (най-вече софийските) Харесала съм си няколко клуба, но искам да видя какво мислите вие по въпроса.Интересува ме може ли да се членува в няколко клуба едновременно, има ли такива които организират ходения всеки уикенд и всякакви др впечатления.
|
|
|
Пет Яну 25, 2013 1:47 am |
|
|
Emil
|
|
|
Аз поне не познавам някого, който да е член на клуб.
Даже напротив, тези които ходят най-много, не се интересуват от клубове.
От друга страна може да се каже, че във форума има няколко клуба, макар и неформални, но ходещи всяка седмица.
|
|
|
Пет Яну 25, 2013 2:12 am |
|
|
peca
|
|
|
Аз също не познавам никой който да членува в такива клубове
Единствената причина която виждам за да се членува в такъв клуб е за да си намериш подходящи другарчета за ходене.
Ама това и тук става.
Всъщност като се замисля ние тук сме си нещо като един клуб
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Пет Яну 25, 2013 10:02 pm |
|
|
Gamina
|
|
|
|
Или ако не ти се занимава да се организираш сам да ти свърши някой досадната работа, да платиш там няква сума и после на готово - транспорт, спане, храна, маршрут... ти само да мааш крачоли.
_________________ www.summitsweb.com |
|
|
Съб Яну 26, 2013 2:23 pm |
|
|
SMitev
|
|
|
Съб Яну 26, 2013 2:56 pm |
|
|
vinushka
|
|
|
|
SMitev, да те са готини, ходила съм с тях
|
|
|
Нед Яну 27, 2013 2:57 am |
|
|
val4ana
|
|
|
Пон Фев 04, 2013 4:26 am |
|
|
Йосарян
Регистриран на: 17 Юни 2012 Мнения: 685 Местожителство: Димитровград |
|
|
|
За момиче е по - кофти да ходи сама.
И аз веднъж срещнах групата на младежкият клуб на Кобилино бранище. Изглеждат веселяци, за съжаление ние тогава бяхме много изморени и не можахме да се присъединим към тях вечерта.
И аз съм мислил да си избера някое или някои тур. дружества и да ходя на организирани от тях преходи, но все повече ми харесва сам да ходя, а и останалите от групата през тази година може би ще са по свободни така че да ходя от време на време и с тях.
Иначе ТД Ореляк ходят много и на интересни места, но не съм сигурен че са от софия.
|
|
|
Нед Фев 17, 2013 11:55 am |
|
|
Gamina
|
|
|
|
От Гоце Делчев са Ореляк.
Аз не обичам много-много да ходя сама. Първия ден е яко, втория започва да ми става скучно, на третия съвсем изперквам. Но се забивам и на по-безлюдни места, де. Ако срещам повече хора и нощувам сред себеподобни, сигурно няма да е така.
_________________ www.summitsweb.com |
|
|
Пон Фев 18, 2013 12:00 pm |
|
|
Myrzel
|
|
Нед Мар 10, 2013 1:55 am |
|
|