Свържи се с тях и ще разбереш. По принцип по-доверчиво било ако имаш и електронен подпис с името на лицето което е на картата...или само електронен подпис. Питай ги.Един подпис е 40+ лв на година.
_________________ Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source
Направих си нов профил.
Колко работа само ми отвориха през следващите няколко дни мискините му с мискини.
Ееее, Иво - аре да сме честни. Май сам си си отворил работа. Ние като жените се опитваме да скатаем некоя и друга...петилетка
И аз попадах скоро в подобна ситуация другаде - ама ги отсвирих, че не беше нещо важно.
Нищо случайно нема ш`знайш - вместо да безделничиш уикенда.
Аз пъхам всичко в снимка.бг. Фейсбука го изтраях три дни, гугъл плюса две седмици! Фак я, гууд!
Копие на документ се сканирва и го пращаш. Като си откривах сметка преди време в ........както и да е, си преснимах лична карта, шофьорската книГа, международен паспорт. Ставаш част от базата данни и ти пращат туй-онуй с цел да доят. А, колко е хубаво да ги доиш ти!
За отмъщение новия ми профил е с ник дгннГ(няма да казвам какво точно значи че е нецензурно), а името ми там е *давичукаткалинкитедетомиизтрихтепрофила.*
Я кажи имат ли някакъв физически адрес в София тези от Гугъл че Аз ако не си разбрал; живея в миналия век и такива неща като кредитни карти, електронни подписи са ми чужди.
Нали, щото тоя ти ник е много цензурен. Абе ако трябва да съм честен, често се питам, кой седи зад тези букви. А колкото до годината, е време е да се подмладиш. (усмихни се!)
_________________ "Пирони,не питони, аз искам върхове!" - Боян Петров R.I.P.
"Пътувайте докато можете!" - Тихомир Севов R.I.P.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети