ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Да дадем ново начало.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Да дадем ново начало.
Автор Съобщение
тони-голфа

Местожителство: гр.Несебър

Мнение Отговорете с цитат
meco puh написа:
Томанов, идеята ти е отлична, затова съм убеден, че ще се осъществи. Пък и кой може да откаже една среща в Централен Балкан. Не е казано пък. че там ще завърши. След срещата можем да продължим на запад или изток по билото. Аз например, ако има поне още един, мога да продължа на изток до нос Емине. Време колкото щеш.

"meco puh" ,ти си страхотен. Това е добра идея
Вто Яну 15, 2013 12:44 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
тош77

хижа тъжа 16март
Вто Яну 15, 2013 12:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mariana1000

Местожителство: София

Ако целта е да се съберат колкото се може повече хора, то тридневния поход не е удачен. Също така и ако е през март, на хората без зимна екипировка ще им е трудно, а и на тези, които нямат опит в зимната планина. Знам, че който не може ще дойде на следващото събиране, но денят си личи от сутринта т.е. ако на първата сбирка дойдат пет човека, каква е гаранцията че ще има и други срещи?
Затова предлагам да е на лесно място, така че да могат да дойдат всички желаещи, а ако на някой му се прави по-дълъг преход, може да го направи после.
3 март - Шипка, със спане на Бузлуджа или Узана
Хем Шипченския проход е удобен за всички пътуващи, хем ще е празнично, хем лесно.
Пък живот и здраве следващата среща на връх Ботев лятото. Smile

Вто Яну 15, 2013 3:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mikesli

Местожителство: Сливен

Мнение Нека послушаме инициатора .... Отговорете с цитат
тихомир томанов написа:
За сега съм казал някаква приказка!!!

Аз мисля, че трябва да се вслушаме в приказката на Тихомир. Човекът каза! Той е инициаторът и със сигурност знае какво предлага...

Хижа В Левски 16 март

За 3 март на Шипка е друга бира Laughing Там традицията е с тръгване от храм-паметника в село Шипка. Тази година 3-ти е в неделя - т.е. не е подходящо вечерта да се остане горе. Естествено има варианти за събота вечер и поход на празника от някоя близка хижа. Лично аз предпочитам да си уважа празника класически, а със съфорумците да се видя на спокойно след 2 седмици.
А дали всичко това ще се случи, до много голяма степен зависи от метео-обстановката. Яница, какво мислиш? - Дали е необходима зимна екипировка и опит за 3 матр на Шипка? Ето снимка от 2011-03-03

Вто Яну 15, 2013 4:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

Тихомир, аз ти казах още в началото, че пълна угодия няма. Very Happy
До този извод съм стигнал много отдавна и той е в следствие на организрането на много екскурзионни летувания, като водя и група от около 20 човека.
Иначе разбирам, че искаш да е максимално масово и да на всички да е угодно, но това за жалост е невъзможно.
Демокрацията не е най-добрият начин за управление на групи. Very Happy Very Happy Very Happy
Но както и да е. Аз подкрепям идеята на Тихомир за дата и всичко останало.
Първият път трябва да е както инициатора казва.
Иначе и на Иво идеята не е лоша за анкета, но някой трябва да направи предварителната селекция на идеите и булшита да отпадне. Very Happy
Вто Яну 15, 2013 7:54 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
didogen

Местожителство: kleta majka balgariq

Виждам, че ще строите совалка, та инженерите не могат да се разберат нещо. Стига бе, има ли място - има, има ли дата - има. Който не може, няма да дойде. След като се изкоментира срещата, дори и трима души да са били, следващия път ще има още желаещи. Аз от сега знам, че каквото и да ми струва ще бъда на една среща септември, защото го искам и ще съм там. Естествено ако не покажа смъртен акт. Та който има желание ще дойде, който няма, няма да дойде. Преходи заедно, непреходи заедно. Срещнете се и се запознайте на живо. От там на татък, винаги ще се прегрупирате и ще си правите заедно преходи. Важното сега е да създадете контакт извън мрежата. Да се опознаете около масата, което не е задължително да се изпонапивате и излагате. Все пак срещата е за опознаване на хората зад никовете.

Вто Яну 15, 2013 9:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mimka

Здравейте,следя темата за сбирката.Заинтригува ме когато се обяви първата дата 16 Март -х.Левски.Самата за имам някакъв опит в зимното ходене и прецених че срещата и мероприятието на х.Левски ме устройва.Бих се наела на вариант нощно пътуване от Варна и после ако има група която да се качва от Карлово да се присъединя.Но после с разводняването на темата с идеите за друга хижа, идеите за преходите Тъжа- Левски през връх Ботев ме разколебаха.Няма да давам предложения, но подкрепям идеята на Тихомир-все пак темата е да се даде ново начало.
Вто Яну 15, 2013 10:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
IvayloG

Местожителство: Плевен

подкрепям didogen в изказването и според мен Тишо е казал една идея , нека бъде така , а и идеята е негова. Аз съм за х.Левски, като за начало на нещо позитивно Wink
Сря Яну 16, 2013 9:34 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
тихомир томанов

Местожителство: карлово

Взе да става още по интерестно.Малко да обобщя нещата.Та така от така написаното до момента излиза на преден план следното.Явно много хора четат темата и я преведстват затова моето решение е следното.Всички който искат на 16 и17 март да направим това което първоначално съм обявил моля в отделна тема да пишете +1.Обяснявам на хората който искат на хижа Тъжа следното.Ако искате качете се още в петък там и елате през върха на Левски.Този преход е за хора с много опит и физическа подготовка при зимни условия.Ние ще се качим в събота от Карлово с хора пожела ли да се качат от тук.На хижата ще направим разбор ще се повеселим в рамките на нормалното и да оставим в себе си добри впечатления от първата такава среща.А ако времето в неделя е хубаво изпраща ме се на петолъчката едни за Плевен други за Карлово.Мисля че до известна степен" И вълка ще е сит и Агнето цяло".Предлагам един човек който иска да пусне тема за хората който ще са на Тъжа за да се разбират.Чакам коментари и в понеделник пускам новата моя тема.Днес се видях с Бати Вълко ще ни чака. BG дъра-бъра .
Сря Яну 16, 2013 6:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
тихомир томанов

Местожителство: карлово

Emil тази фраза" булшита "много ма кефи и ще се опитам да остане на страна от всичко.
Сря Яну 16, 2013 10:35 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vinushka

Идеята ми харесва много, включвам се когато и да го измислите.Може да използвате http://www.doodle.com/ когато сведете датите до няколко възможни и в сайта всеки може да гласува за това кога може.Удобно е, пробвайте го Very Happy
Съб Яну 19, 2013 2:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Десуна

Местожителство: София

а каква идеята за тръгване от х. Тъжа?
Нед Яну 27, 2013 12:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.