Автор |
Съобщение |
НИКОЛАЙ Т.
|
|
|
Aз не атакувам Тишо,не приемайте думите ми така,просто изразих мнението на някои колеги с които говорихме на тази тема.Що се отнася до уреждането на спането по хижите зимата, когато са почти празни не виждам какъв е проблема.Едва ли ще ни върнат от някъде.
|
|
|
Чет Яну 10, 2013 11:06 pm |
|
|
тихомир томанов
|
|
|
За мен не е проблем да сменим дестинацията има много време до датите.Така ще ми отподнат повече задачи от плещите също така ще се ангажират и други хора в организацията.Има и вероятност да не участвам защото в събота сутринта се освобождавам от втора нощна смяна та в личен план правя доста над възможностите си.Замен най-важното е да се усъществи идеята. Само накрая да не стане много баби хилаво дете .
|
|
|
Пет Яну 11, 2013 2:27 pm |
|
|
Mariana1000
|
|
|
Макар и със закъснение да кажа, че това е хубава идея Въпреки, че не съм много социална ще се радвам да дойда, още повече че се спрягат хубави места в Балкана, с които вече ме свързват доста емоционални спомени
Сякаш обаче повече клоня към Тъжа като място за срещата
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!... |
|
|
Пет Яну 11, 2013 6:39 pm |
|
|
t.hristov
|
|
|
|
Още един глас за х.Васил Левски Карловци са хубави хора и най-вече Бай Вълко.
Всеки, който има желание ще намери начин да се добере до там.
Относно х.Тъжа също става, ала въпросния "хижар" Чочо в последно време не е гостоприемен...
|
|
|
Пет Яну 11, 2013 9:20 pm |
|
|
Pagane
|
л |
|
Макар ,че ще пътувам от Враца , с влак до Карлово е по-евтино от с кола до Априлци
но както решите , на Тъжа не съм спала ,а на Мандрата и много ми хареса .
|
|
|
Пет Яну 11, 2013 10:29 pm |
|
|
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
Глас за Тъжа-не знам кво сте недоволни от Чочо ама Румен е супер пич!+това не отиваме да ставаме роднини с хижарите-другите предимства вече ги казах...
|
|
|
Пет Яну 11, 2013 10:31 pm |
|
|
тихомир томанов
|
|
|
Моляви се да преглътнете всички несгоди следващи всеки го.Нямам никакви користни цели за Цялото това събитие.Хора за мен е без значение каде и как с кого на Връх планина ще прекарам в раздумка, песен и пр.Важно е приятно изкарване и положителни емоцйи.Както казват Калаферци "Като си преставя колко време съм умрял .А колко съм жив Ям пия и се веселя."Бъдете позетивни защото има стращно много хора мрачни в тоз напрегнат живот.За това казах който има възможност участва ,който няма не .Важно е да се даде начало на нещо можеби хубаво.Това е моята идея.Помислете на следното кото се срещните по пътеките как се поздравяваме всички .Това е най-хубавото.
|
|
|
Пет Яну 11, 2013 11:12 pm |
|
|
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
|
|
|
Глас за Тъжа-не знам кво сте недоволни от Чочо ама Румен е супер пич!+това не отиваме да ставаме роднини с хижарите-другите предимства вече ги казах... |
Мнението ми е, да не се дразним. Като добри хора, да дадем думата на тези, които не са се изказали. Знам, че ще се разберем накрая. Прав си, Чочо и Румен са добри. Бай Вълко също е много-добър. Те ще са ни домакини, накрая ще им благодарим. Да чуем тези, които не сме чували.
_________________ Kom Emine 1987
Kom Emine 2011
Ком Емине 2013 на седем десет без седем
Балкана символ на цял полуостров |
|
|
Пет Яну 11, 2013 11:14 pm |
|
|
Tito
|
|
|
|
Аз мисля, че е редно като автор на идеята адашът да определи дестинацията поне за първото от този род мероприятие. За мен няма никакво значение къде ще е сбора, щом става дума за Балкана и за среща с хора споделящи влечението си към него. Ако ще и на нос Емине да се реши - тръгвам! Пътят го знам
_________________ От Ком до Емине 2012
Ком-Емине GPS трак |
|
|
Съб Яну 12, 2013 12:00 am |
|
|
Драка
Регистриран на: 23 Дек 2012 Мнения: 103 Местожителство: Казанлък/София |
|
|
|
Няма да стане така. Организаторът да пусне нова тема с датата и мястото за събиране и който иска ще дойде. Там като се съберем хора, лесно ще си уговорим другата среща - ако ще има такава. Тука може да се изпишат 30 страници в спор х. Левски, х. Тъжа или металната кутия на Амбарица е по-подходяща за нощуване.
|
|
|
Съб Яну 12, 2013 12:46 am |
|
|
peca
|
|
|
|
|
Няма да стане така. Организаторът да пусне нова тема с датата и мястото за събиране и който иска ще дойде. Там като се съберем хора, лесно ще си уговорим другата среща - ако ще има такава. Тука може да се изпишат 30 страници в спор х. Левски, х. Тъжа или металната кутия на Амбарица е по-подходяща за нощуване. |
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Съб Яну 12, 2013 9:34 am |
|
|
IvayloG
|
|
|
И за мен няма значение хижата, важна е идеята да се осъществи, защото е супер, може би една нова тема с датата мястото и часа на срещата е най-добре , който може да идва , а там вече на място ще се коментира какво-що
|
|
|
Съб Яну 12, 2013 10:13 am |
|
|
кирил драганов
Регистриран на: 08 Юли 2011 Мнения: 21 Местожителство: велико търново |
|
|
|
Здравейте , никой не сподели мнение по мойте писания. Но ясно познавате повече ТИШО. Искам да си кажа мнението и като научен човек в сферата на природната география - най вече зимната обстановка и времето. Първо датата - средата на март е рано за дълги преходи - особенно от село Тъжа до х. Тъжа - ако има навалял сняг трудно някой ще стигне от по неопитните за 10 часа/ включвам и любуване на Кадемлийското пръскало/, ще бъде много изморително . Също и прехода до хижа Васил Левски ще е гаден , ако валял дъжд по това време , ще има едни калища и мокри вади , особенно след хижа Хубавец, че просто горе хижара няма да ни пусне в хижата. За това датата в средата на март е твърде неприятна в края на зимата. Като гледам как върви до сега времето , не е изключено март месец да има и снегове и дъждове. Най добре е дата около края на март , през пролета или края на фефруари или началото на март поне да газим само в сняг. Вие помислете пак за хижата.
_________________ кккккк444444 |
|
|
Съб Яну 12, 2013 11:26 am |
|
|
тихомир томанов
|
|
|
Току що се пребирам от Балкански рози.Качихми са при Абрашев за еднодневка снега доста са е слегнал има няма 25см.Така е сега как ще март горе на било само Господ знае.За сега съм казал някаква приказка кога и къде да се надявам че най-накрая ще стигнем до компромис и решение.За първата среща нека да е тука точно, за следващите ще се разберем.Крайна сметка говорим за среща в Централна Стара планина не говорим за Рила или Пирин.
|
|
|
Съб Яну 12, 2013 9:04 pm |
|
|
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
|
|
|
Най-добре е да се направи една анкета с гласуване като тази на Емил за АЕЦ.
Само че вместо въпроси ще се сложат всички маршрути, които се предлагат.
Този маршрут, който получи най-много гласове се приема от всички и точка.
Срок за предлагане на вероятни маршрути до края на другата седмица.(14.01 до 20.01)
Срок за гласуване до края на по-другата седмица (21.01 до 27.01)
Ако няма място да се изписват маршрутите в анкетата може да се напише само никът на този който предлага дадените маршрути. Маршрутите могат да се прочетат в коментарите. |
Съгласен съм с гласуването и с датите. Само, да не определяме маршрути, защото ще има туристи, които ще тръгнат от Априлци например и ще искат да се върнат пак там, тъй като колите им са там.
Да определим мястото на сбирката и датата. Кой накъде ще продължи, ще се разберем на сбирката. Може да се продължи по 2 или 3 маршрута. Например аз казвам ;
Хижа Тъжа 16 Март
Маршрута и да не е от там, моя ще е.
_________________ Kom Emine 1987
Kom Emine 2011
Ком Емине 2013 на седем десет без седем
Балкана символ на цял полуостров |
|
|
Нед Яну 13, 2013 2:28 pm |
|
|
|