ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Предложения за дати за излед от форума.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Предложения за дати за излед от форума.
Автор Съобщение
peca

Местожителство: Пловдив

Мнение Отговорете с цитат
тихомир томанов написа:
Да прав си Ники започна се.Сега ще обобщя нещата.Тъйкато ще се занимавам с подслона и така нататак.
Обявявам за дати 16и17март.Маршрут х.Хубавец,х.Бл.Рози нощувка на х.Левски ако е хубаво времето и зависи от снежната покривка се пребираме през Дюз чал масива Равнец, Кочмара и Карлово.Начален час на тръгване около 9 часа на 16 март.Който има възможност Добре дошъл.Мисля че сме големи хора и разумни.При наблежаване на март пускам тема за определяне на бройката учасници да запазя места в хижата.От мен толкова.

Така трябваше да почнеш! Laughing

Сря Яну 09, 2013 11:20 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Мнение Отговорете с цитат
тихомир томанов написа:
Да прав си Ники започна се.Сега ще обобщя нещата.Тъйкато ще се занимавам с подслона и така нататак.
Обявявам за дати 16и17март.Маршрут х.Хубавец,х.Бл.Рози нощувка на х.Левски ако е хубаво времето и зависи от снежната покривка се пребираме през Дюз чал масива Равнец, Кочмара и Карлово.Начален час на тръгване около 9 часа на 16 март.Който има възможност Добре дошъл.Мисля че сме големи хора и разумни.При наблежаване на март пускам тема за определяне на бройката учасници да запазя места в хижата.От мен толкова.

Няма време за шикалкавяне. Първа среща, обявена. Е, ако сме живи и здрави, там сме.
Браво Томанов.

Балкана символ на цял полуостров
Сря Яну 09, 2013 12:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Страница 4 от 4

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.