Не не, нямах това предвид, не се притеснявай. Даже не разбрах точно шегата, но това ми дойде отвътре.
Сря Яну 09, 2013 12:42 am
Emil
krasy написа:
Ванка избрали сте си малко неподходящо време за разходка из Врачанския балкан.
Качвал съм се и аз по тези дървени стълби в дъжд. Доста е тегаво и на някой места си е рисковано.
Краси, зивинявай, че връщам мнение на отпрвена към Иван реплика.
Ние си бяхме на ясно, какво ще е времето и даже май очаквахме да е по-зле.
Получи се много приятен преход. Имаше си своя контраст и чар.
Дъждец, хлъзгаво, стълби, шума, малко кал и камъни през първите два часа и половина.
През втората половина имаше предимно снеговалеж и гора.
Важното беше маршрута да е горе-долу на завет, че не ни се бедставше на леден вятър.
Докато стояхме на беседката под присъхналия водопад си дадохме сметка, че от доста преходи насам, никой от нас не среща други хора по маршрута си. Не срещнахме никой и него ден.
Сря Яну 09, 2013 12:59 am
Valio
Регистриран на: 28 Окт 2008 Мнения: 304 Местожителство: София, Враца
Боров камък
igurbev написа:
А това това, че нямаше капка вода от водопада и в реката е факт. Вальо би погъл да се изкаже по-адекватно за статистиката по въпроса, аз лично едва за втори път правех тази врътка(за първия ден)
Ходили сме там есента, през септември, но водопадът беше пресъхнал. Хубаво е да се посети през пролетта при пълноводие, после вече няма вода. Но пък е много приятна разходката. Малко инфо
http://keepliving.eu/borov-kamak/
_________________ http://keepliving.eu/
Продължавайте да живеете – истински и искрено, така, както Вие смятате за добре. Вашият поглед към живота е този, който определя ценностната Ви система и цялото Ви поведение, дори и те не винаги да съвпадат с общоприетото мнение. Помнете, че Вие вземате решенията и носите отговорността за пътя, по който вървите.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети