ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
В Банско спряха евроексперти заради скизоната
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
В Банско спряха евроексперти заради скизоната
Автор Съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

Мнение Отговорете с цитат
По-добре не питай къде, че със сигурност има план. Very Happy
Нед Дек 30, 2012 9:48 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
didogen

Местожителство: kleta majka balgariq

Мнение Отговорете с цитат
Дайте идеи за лекар, тесен специалист. Вчера Цецка, днес Цецко... Откачам ли, виц ли ми разказват, ама за първи път виждам някой да протестира срещу себе си.

Нед Дек 30, 2012 10:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Сотиров

Местожителство: София

Мнение Да спорим с алчни тъпаци?! Отговорете с цитат
Загубена кауза е това! А бе, лакоми задници, кога Пирин стана на банскалии? Аз знам кога: кога дедовците ви си доведоха свидетели от Кошарево, дето да подпишат, че горите са били на прадедовците ви. После - кога дедовците ви платиха на поземлената комисия, за да признае лъжата. След това, кога дедовците ви платиха на общината, за да смени предназначението на земята. И отново платиха дедовците ви, за да им узаконят в архитектурното пететажното незаконно строителство без канализация. Ама па банскалии наистина били на загуба! Само че все се сещам за оная поговорка за лакомото дупе... Я си вижте "вашия" Пирин на какво го направихте, бе, гадняри!

И още искате да опустошите! Само се моля Богу горещо, снежинка да не падне върху пистите ви! Това заслужавате вие - да носите вода в кофи от Дунава, та ега покриете сипеите с изкуствен сняг. Щото гледайте и Глазне - вашата река! - на какво я превърнахте:

ribar написа:
Специално тоя сезон в Пирин имаше повече сняг от повечето места по Алпите(да не кажа сичките).

Ти в тая ли река ловиш риба, бе, "Рибар" загубен? Само че аз на твоята въдица няма да се хвана! Разправяй ги на шараните твоите лакърдии, че в Алпите нямало сняг и затова австийците идвали при теб да карат. Виж, ако се похвалиш, че някоя 60-годишна ски-ученичка е дошла заради теб, повече ще ти повярвам. На нея разчитай! А реката, както е пресушена, пак ще ви го върне. То, лакомото, едно го чака!
Нед Дек 30, 2012 11:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.