ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Към вр. Ботев.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Към вр. Ботев.
Автор Съобщение
Gamina

Мнение Отговорете с цитат
Хвала, Ивчо - и за фукнята със запоя преди ходенето и за тази с 30те километра. Laughing Laughing Laughing

Забавен е Laughing
Вто Дек 11, 2012 1:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
zahri-emin

Местожителство: Смолян

Наистина Ивчо е прав за едно "най- важно е желанието". НО след него трябва да дойде и екипировката защото пропуска това, че някои тук не ходят само лятото из планината а и зимата Very Happy
Вто Дек 11, 2012 2:49 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Съгласен съм с мненията на всички ви. Няма грешка, той е сгрешил.
Но ви моля, няма ли прошка? Няма ли да му оставим една вратичка през която да влезе или излезе, казвайки "аз сгреших, извинете ме"?
Аз ви моля да ми простите, не го оправдавам, но е човешко да се греши. Млад е може би, искал е да се изфука, във форума има и млади момичета. Може и да е възрастен като мен, и да е искал да се покаже пред всички!!!

Iv40, може да не се откриеш напълно, но този хубав форум не заслужава подигравки. Извини се, след това действай по свое осмотрение.

Балкана символ на цял полуостров
Вто Дек 11, 2012 3:44 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peca

Местожителство: Пловдив

Това не е грешка а напълно умишлено действие, планирано и мислено в продължение на дни така, че нестава въпрос за прошка мен не ме топлят извинения защото не ме е жегнала лъжата. Това си е една обикновенна провокация на която колкото повече внимание обръщате толкова по хубаво му става на провокатора. Wink

Вто Дек 11, 2012 6:41 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Pagane

Местожителство: София

Мнение г Отговорете с цитат
Колеги , не осъждайте тежко Ив4о Smile както пише е млад , 4е и запива, енергиини напитки ползва , може би това пер4ене е израз на комплекс от ежедневие , околна среда . Може да има проблем със само4увствието долу в града и търси горе в планината помощ.
Бъдете снизходителни , макар ,4е малко се сипят обиди от писането му Smile
Все пак е написал " По-здрави " - това е хубав поздрав Smile
Сря Дек 12, 2012 12:16 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
alexvan

Местожителство: България

Кулата на връх Ботев е паднала.

Дали е истина?
Съб Дек 15, 2012 10:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

alexvan написа:

Дали е истина?

Айде де, ново двайсе. Следваща събота ще проверя на място и ще докладвам за голямата "пусканица". Smile Smile Smile

Съб Дек 15, 2012 10:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
alexvan

Малката кула - за радиата.
Съб Дек 15, 2012 10:22 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

alexvan написа:
Малката кула - за радиата.

Възможно ли е? Коя е малката, Старата бетонната или стоманената? Питам, но не мога да повярвам. Не може да бъде, ама не сме и 1 Април.

Съб Дек 15, 2012 10:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
alexvan

дясната най-вероятно

Съб Дек 15, 2012 10:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peca

Така е като не поддържат ще падат. Rolling Eyes

Нед Дек 16, 2012 9:52 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Gamina

Ако въпросната не се ползва и си разчистят отломките - добре ще е Rolling Eyes

Една постройка по-малко в планинския ни Байконур тра-ла-ла
Нед Дек 16, 2012 11:15 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
Psychosapiens

Брей отдавна не съм,чел а то виж кво било Smile

Малката кула да е паднала...дано не е ?

Тази година два пъти ходих от калофер през рай - ботев - маринка калофер и двата пъти за по 13-14ч /с включен много айляк по пътя/ няма нищо сложно ако си с малка раница и с идеята да се забавляваш.
Направиш ли го за да впечетлиш някой - dislike Smile Едно такова мазохистично ходене /ако може да се нарече така нещо на което си тръгнал доброволно изобщо/ си свежва много и проветрява сивите гънките.

Нед Дек 16, 2012 11:55 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
joropc

alexvan написа:

Дали е истина?

Ами да, наистина е паднала.Станало на е 7-ми или 8-ми в големия вятър.Големият цилиндър на малката кула е паднал и сега стои само конструкцията от винкел.Завчера в слънчевото време, когато погледнеш към Ботев от Троян, кулата имаше различен дизайн. SmileПак се вижда ималката кула, но е доста по-ниска.
----------------------------------------------------------------
Искам да предупредя всички, които ще ходя следващите дни към Ботев.Ходенето там е невъзможно без котки в момента.Желателно е и наличието на пикел.Сутринта е валял сняг, примесен със суграшица и се образувала дебела ледена кора.Това е доста голям проблем, защото, когато над тази кора завали сняг, той няма за какво да се захване и ще почне едно отцепване на снежни дъски...не ми се мисли.Така че, който не е оборудван с екипировка и знания за зимната планина, определено няма място там през следващите дни.Дано приемате това сериозно!
Така де, с кубинки не става.
Нед Дек 16, 2012 12:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Tito

Малката всъщност не е ли водонапорна кула? Бях чувал, че предавателите се охлаждали с вода и то в солидни количества.

Представям си каква стихия е било... Confused Природата отново ни напомня, че на Ботев сме само гости. Понякога абсолютно нежелани...

PS. Вече се появяват и разни съобщения из информационните агнеции - http://www.focus-news.net/?id=n1729139 Поне според това никой не се е трогнал от случката.

Тези обаче къртят Laughing http://www.pik.bg/vehto-saorazhenie-se-srina-do-tv-kulata-v-plovdiv/ - "Старо съоръжение в близост до телевизионната кула на връх Ботев е паднало тази вечер в града “под тепетата”. Брех този вятър да събори кулата и да я запокити в Пловдив Laughing

Нед Дек 16, 2012 1:32 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Следваща
Страница 12 от 14

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.