ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Голям Кадемлия
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Голям Кадемлия
Автор Съобщение
sergey_v

Местожителство: София

Мнение Отговорете с цитат
Уникални кадри!
Чет Дек 06, 2012 1:08 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

Прав си свестни и несвестни хора има навсякъде. Прав си и че по оффроадците се плюе доста тук. И заслуга за това имат наистина най-долното представителство на гилдията.
Хубаво е че даваш личен пример, как трябва да се отнася човек с планината, заслоните и т.н. Прочетох ти поста в другия форум, снимките са много хубави, браво.
Най ми харесва, че и там някой пише за планината, като пешеходец.Похвално.
Само не схванах това с кръгчето. Very Happy
Чет Дек 06, 2012 1:23 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
didogen

Местожителство: kleta majka balgariq

Извинявай Ники, не те познавам. Аз съдя според човека, и не съм нито оффроудър (за сега), нито планинар. Искам да гледаме обективно на нещата. Но съм разочарован от планинарите с които имам контакт, за разлика от офроудаджиите с които имам контакт. Не искам да спорим и да се бием в гърдите, кой какво е направил. Всъщност, като пушач, аз винаги имам две запалки и един кибрит в мен и нищо не ми коства да го оставя. Въпроса за това колко и какво иска заслона трябва да се приене от всички, не само от Сърнена гора. Казах, ако някой минава край моя край, имам казанче за заслона и го давам да го изнсе горе. Ако е на лято съм уговорил човек, който според теб е престъпник да изнесем по-стабилни лавици, казанче, да подменим лекарствата в аптечката и още куп работи. За които един човек би се качвал поне три пъти.Бъди обективен. Знаеш ли колко хора са ме плюли че поддържам оффроаджиите. И ме убеждава колко врда причиняват, а след две седмици ми разказва как иска да си купи джип, ама не за градско. Попитах за въглищата, за да кажа.... Да не ги оставят нощес без наблюдение, защото печката ще стане на тиган за палачинки. Слава богу( Говоря глупости, защото съм атеист) не са си подпалили задниците. Аз съм набедения автор в книгата, но глупостите за гей шестицата и др. не са моя идея. Как да е , аз съм интусиаст. Другото си е моя грижа.....
Чет Дек 06, 2012 1:33 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
didogen

Някой май ми изтри поста, ама как да е. Имате да черпите. Честит празник!
Чет Дек 06, 2012 1:48 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
didogen

Извинявай Емо, кое с кръгчето?
Чет Дек 06, 2012 1:59 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

Понеже омазахме темата на човека, за което се извинявам, didogen ще ти пиша лс.
Чет Дек 06, 2012 2:17 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
sergey_v

Местожителство: София

Emil написа:
Понеже омазахме темата на човека, за което се извинявам, didogen ще ти пиша лс.

БРАВО!
Чет Дек 06, 2012 2:33 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

didogen написа:
Може да си навлека яростта на съфорумци, но ме провокира мнението на Ники Т. От сега да подчертая, че не съм планинар. Но Ники вместо да просиш, не можа ли ти да изкараш един кибрит, при положение, че винаги има нужда от нещо. Дори и кибрит. Ето един пътепис, е недовършен е. От един омразен от вас форум. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=154721 Даже лятото планувам с познат от същия форум да изкараме няколко неща до заслона. Открит съм за въпроси, относно всичко. Демек защо съм в онзи форум,защо ги защитавам, защо съм остро настроен към пешаците и т.н. Не опорочавайте единия от форумите в които влизам с удоволствие. Приготвил съм казанче за печката на заслона и ако някой иска да го изнесе преди лятото, може да ми се обади на 0899874312. Няма да споменавам ние как заварихме печката, което е показателно за културата на хората които са я ползвали последно.

Казанчето е сменено напролет!Аз го носих от Смесите на гръб и не се оплаквам.В събота живот и здраве ще занеса и кибрит и свещи(винаги носим повече-поне свещи -и оставяме),кюнците които бяха изгнили също са изрязани и сменени,така че стига сте спорили кой е по-по-най-пешаци или мАторджии... Very Happy Между другото и аз съм негативно настроен към последните или поне бях докато не се запознах със създателите на подобно заслонче над гр.Шипка-в местността Мушатка точно от такива люде...
Чет Дек 06, 2012 9:15 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

didogen написа:
Извинявай Ники, не те познавам. Аз съдя според човека, и не съм нито оффроудър (за сега), нито планинар. Искам да гледаме обективно на нещата. Но съм разочарован от планинарите с които имам контакт, за разлика от офроудаджиите с които имам контакт. Не искам да спорим и да се бием в гърдите, кой какво е направил. Всъщност, като пушач, аз винаги имам две запалки и един кибрит в мен и нищо не ми коства да го оставя. Въпроса за това колко и какво иска заслона трябва да се приене от всички, не само от Сърнена гора. Казах, ако някой минава край моя край, имам казанче за заслона и го давам да го изнсе горе. Ако е на лято съм уговорил човек, който според теб е престъпник да изнесем по-стабилни лавици, казанче, да подменим лекарствата в аптечката и още куп работи. За които един човек би се качвал поне три пъти.Бъди обективен. Знаеш ли колко хора са ме плюли че поддържам оффроаджиите. И ме убеждава колко врда причиняват, а след две седмици ми разказва как иска да си купи джип, ама не за градско. Попитах за въглищата, за да кажа.... Да не ги оставят нощес без наблюдение, защото печката ще стане на тиган за палачинки. Слава богу( Говоря глупости, защото съм атеист) не са си подпалили задниците. Аз съм набедения автор в книгата, но глупостите за гей шестицата и др. не са моя идея. Как да е , аз съм интусиаст. Другото си е моя грижа.....

Наистина говориш глупости-с 2 брикета и 2 дървета печката си "мърка"цяла нощ!Е,ако и сипеш целия чувал може и да подпомогнеш глобалното затопляне ама иначе-най-много да изгори по-бързо новото казанче,което както разбирам лятоска ше се сменя пак...Laughing
Чет Дек 06, 2012 9:23 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
didogen

Добро утро! Фена - ние като бяхме там нямаше казанче. А и говоря за домбаските въглища, а не за бикери. Хайде успешен ден на всички.
Чет Дек 06, 2012 9:40 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

didogen написа:
Добро утро! Фена - ние като бяхме там нямаше казанче. А и говоря за домбаските въглища, а не за бикери. Хайде успешен ден на всички.

Ами кога е било това с липсващото казанче??Преди месец всичко си беше наред!А за въглищата-не им разбирам-не работя в "рудник Трояново",беше си само един чувал-не знам какъв моделSmileSmile
Чет Дек 06, 2012 9:55 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
didogen

11 ноември. Всъщност грешката е моя, не казанче, а скара на казанчето нямаше. И понеже имам цяло казанче за там, та за това се обърках.
Чет Дек 06, 2012 10:17 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

didogen написа:
11 ноември. Всъщност грешката е моя, не казанче, а скара на казанчето нямаше. И понеже имам цяло казанче за там, та за това се обърках.

Офф оспокоих се Very Happy помислих че някой го е тафил(на кой ли му е преитрябвало опушено тенеке освен на циганин ама толкоз високо няма да иде) или да е изгоряло вече ама не вярвам толкоз за кратко!А скара си нямаше и преди ама като подпреш чучката на казанчето на долната дупка и работата е 6+
Айде стига сме разводнявали темата! Off Topic
Чет Дек 06, 2012 10:40 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
martin555

Местожителство: Русе

С колегата Пламен К, много желание и две чанти късмет в раниците решихме, въпреки не особено добрите прогнози да направим масива на Триглав за един ден. Казвам да направим, защото смазахме 48 км по билото, така показа машинката в последствие. Тръгнахме от село Тъжа, изкачихме се на Голяма Папратлива, откъдето скоро се озовахме и на вр. Каракачански егрек има няма 2000м. От там нагоре, нагоре, нагоре, пфу Smile, край няма това нагоре бе, постройките на голям Кадемлия ехеййй, ей ги там, измамно, имамно Smile. Ха да поснимаме, ха да ни пообрули вятъра, ах и чайчето от термосите добре се вписа. Големи красоти, снегът навят, навят във феерична поредица от смразяващи форми, природата девствена, видимост до където погледа стига. Средна гора, Рила от юг, от север гледки..., гледки,...... страхотия. По билото вятъра ни подхвана, както само той си знае, типично по Старопланински, което ни подсети че майтап там горе не бива. Преди големия Кадемлия се скрих, около една голяма каменна пирамида, да се рефрешна и с последен напън..., хопалянка на Кадемлията - 2276м. Smile! Заслончето екстра, адашчетата Николай и Николай са се справили добре, дръвца, подпалки, абе ще ги черпя по една ракия Smile. От заслона гас надолу към хижа Русалка по реброто. Вятър аха... колкото да не е скучно, морените надолу покрити от сняг, мм.... ортопедичен релакс Smile. Докарахме я някак до екопътеката, падна мъгла, стана тъмно, за десерт на хубавото ходене. Ориентирахме се някак по спомена от старите ленти и към 22 часът вече смазвах душата с мента и спрайт, заслужено!.... Ще има и снимки естествено. Поздрави на всички и да ви е лека раницата!

Последната промяна е направена от martin555 на Пон Дек 31, 2012 12:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Дек 07, 2012 2:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Plamen К

Местожителство: Казанлък

martin555 написа:
... защото смазахме 48 км по билото, така показа машинката в последствие...

Сигурно не си изчистил стари тракове, невъзможно е да сме изминали това разстояние Smile
Пет Дек 07, 2012 3:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.