Е да де, аз метафорично се изказах. Иначе ефектът беше бомбастичен
Вто Ное 27, 2012 9:10 am
mikesli
Tito написа:
Е да де, аз метафорично се изказах. Иначе ефектът беше бомбастичен
Тито, това изглежда като дипломната ми работа много сериозно!!!!
ето и спомен от нашето:
Ком-Емине 2012
170М е, но който е ходил си заслужава да го изтегли ....
Вто Ное 27, 2012 8:52 pm
Tito
Хехе, този дето се чуди на къде да хване на Ком май ми е познат Браво, Митко, страхотна компилация! Между другото къде ви беше предпоследната нощувка (преди Козичино), че от снимките не мога да се ориентирам?
Вто Ное 27, 2012 10:42 pm
mikesli
ZCEZBPM написа:
Тъкмо го изгледай и Аз.
*И замирисва на море...*, Пътнико свиден....*
Тези рога към края някой елен ли отстреляхте?
A "БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ"
Рогата ги намерих в дерето на река Дращела /над в.с. Елените/ заради интензивния трафик по пътя Бургас-Варна , решихне пак през гората, ама така се забихме, че ни останаха едни рога и много псувни...
Tito написа:
Хехе, този дето се чуди на къде да хване на Ком май ми е познат Браво, Митко, страхотна компилация! Между другото къде ви беше предпоследната нощувка (преди Козичино), че от снимките не мога да се ориентирам?
Тито, това е Дъскотна, нещо средно между хижа и къща за гости. Препоръчвам я на всички, които са хванали "ПЪТЕКАТА". Собственикът каза, че още не е напълно готов и затова предпочита да не се афишира, но е много добър Човек и едва ли ще върне някого. Попитайте за бившия полицай на Дъскотна. Локацията е: извън селото, но много близо в посока Планиница преди ж.п. линията.
Сря Ное 28, 2012 9:53 am
Tito
Аха ясно. Е значи сме минали близо, но не съм й обърнал внимание. А и ние бяхме в Дъскотна по обяд и не ни влизаше в плановете да нощуваме там.
ПС> Ако си спомняш точно с братя Аргирови се поздравихме като се засякохме на Ком
Сря Ное 28, 2012 10:42 am
igurbev
mikesli написа:
ето и спомен от нашето:
Ком-Емине 2012
.EXE?! Аз лично никога не бих кликнал на движещ се в интернет файл с подобно разширение. Вчера имахме случай в работата със заразен от вирус комютър, точно заради лекомислено стартиране на файлове (уж с ясен произход). Също имайте предвид, че не всички използват Windows.
Иначе с интерес бих изгледал презентацията (или каквото е).
Сря Ное 28, 2012 10:49 am
mikesli
igurbev написа:
mikesli написа:
ето и спомен от нашето:
Ком-Емине 2012
.EXE?! Аз лично никога не бих кликнал на движещ се в интернет файл с подобно разширение. Вчера имахме случай в работата със заразен от вирус комютър, точно заради лекомислено стартиране на файлове (уж с ясен произход). Също имайте предвид, че не всички използват Windows.
Иначе с интерес бих изгледал презентацията (или каквото е).
Всеки си решава дали да тегли и стартира изпълними файли от интернет....
Качил съм такъв, за да не се товари излишно IE-ра с плъг-ин за еднократна употреба, с чиято инсталация повече хора не биха се съгласили ....
този изпълним файл съм генерирал с ProShow Producer ... Всичко останало е РИСК, Който рискува пИчели....
Сря Ное 28, 2012 1:16 pm
igurbev
mikesli написа:
Всеки си решава дали да тегли и стартира изпълними файли от интернет....
Качил съм такъв, за да не се товари излишно IE-ра с плъг-ин за еднократна употреба, с чиято инсталация повече хора не биха се съгласили ....
този изпълним файл съм генерирал с ProShow Producer ... Всичко останало е РИСК, Който рискува пИчели....
Надявам се не тълкуваш погрешно реакцията ми. В момента ми хрумват много неща, които бих искал да кажа, но те на са предмет на тази тема, може би трябва да се отвори нещо от сорта "Съвети към хора, които споделят ..." Или пък изобщо не им е мястото във форума.
Но с две думи - изобщо не си прав. Плъгин за браузера лесно се добавя и маха, но по-важното, да речем, безобасно. EXE-то не знаеш какво ще ти инсталира, а един вирус може да ти създаде много сериозни проблеми.
Сря Ное 28, 2012 1:39 pm
Mariana1000
Най-накрая имам компютър и започнах с разказа. Сигурно няма да е много кратък, все пак 23 дни са това, така че реших да отворя отделна тема http://forum.bg-turist.com/viewtopic.php?t=5114
Не знам дали на някого ще му е приятно четенето, но на мен ми достави удоволствие да се върна към тези приятни спомени
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Пет Ное 30, 2012 3:06 pm
Mariana1000
В момента следя с интерес този пътепис за Ком - Емине:
Колкото повече, толкова повече! - както е казал моя добър приятел Мечо Пух
_________________ Искате ли да изживеете едно приключение!?!...
Съб Дек 01, 2012 11:16 am
boris_borisov
Ей, хвала вам, добри люде, благодарение на вас за пореден път се потапям в тая вълшебна приказка!...
Моят разказ за това лято е все още на етап проект, ама поне съм събрал и систематизирал снимките за всеки отделен ден Често се изкушавам от мисълта да ги пусна с кратък текст под тях, ама не е в мой стил това начинание и засега успешно устоявам на грешната мисъл... Успокоявам се, че не е важно кога ще излезе един разказ за Ком-Емине, той винаги ще е актуален, важното е само да види бял свят - рано или късно
Нед Дек 02, 2012 12:55 am
Tito
Абсолютно си прав. Ком-Емине може е актуален (поне за четене) през кое да е време на годината и аз искрено се радвам, че тази година има повече пътеписи, а още повече че и моят е един от тях Докато го пишех все едно го минах още веднъж. Направо не ми се вярваше в какви детайл ми изнакваха случки в паметта, които се бяха случили преди 3 месеца. Това означава само едно - пълноценно изживяно време.
Вече половината е качен и обработен. Надявам се до ден-два да е 100% качен. Естествено, линк веднага ще се появи тук.
Искам само да вметна, че освен чисто "техническите" детайли от прехода за мен беше по-важно да изразя максимално достверно всичко, което ми минаваше през главата като настроения, размисли и вътрешни борби. Много хора казват, че Ком-Емине е път към себе си, аз по-скоро бих го нарекъл път ИЗ себе си. Човек наистина може много да научи за себе си по Пътеката.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети