Пак хубава расотка сте спретнали-браво!Ние с градския Z.... само водим записки и събираме идеи за лятото...или поне за повече почивни дни...
Обхванал ме е един ентусиазъм да ходя след преход на минерален басейн, а под Рила колкото щеш. Долна Баня, Пчелин Баня, Костенец, Белчина Баня, Сапарева Баня и т.н. , че още една причина всеки път да си кажа, абе чакай пак до Рила да скокна.
Иначе и аз съм нахвърлил някакви идеи за Балкана, а вие там сте близко, можете да се изкъртите от еднодневни преходи по него.
Като каза записки, се сетих как првих маршрути преди. Събираме се още посред зима да набележим, къде ще е 7 дневният преход тази година. Ядене пиене и т.н. и вадим карта по някое време. Най-важното правило беше хижите да не са на повече от педя разстояние една от друга. Че и вие така с Ивайло, като правите плановете, гледайте до педя разстояние между хижите да е Че иначе после голям зор при реализацията.
Ха ха..прав си Емо!Или трябва картата да е мноого едромащабна Тая година усетихме разликата в плана и наяве в Пирин-половината набелязани неща не успяхме да ги направим..
А Балкана си го наобикаляме почти всяка седмица...къде по-на ниско,къде по-отгоре...
Вто Ное 20, 2012 9:20 am
Emil
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети