ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
мечка до Триглав
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
мечка до Триглав
Автор Съобщение
Сотиров

Местожителство: София

Мнение От мечките до папагалите Отговорете с цитат
Абе много мечка се развъдила из форума, докато отсъствах!

toni g написа:
Сотиров, снимката на баба Меца с трите мечета ти ли я прави?

Е, де да бях аз! Колегата Гугъл я е правил. Ето още едни мечета, но и тях не съм ги рисувал аз, а Шишкин:

Пишеш за гларусите, ама те си стоят при вас. Сигурно са някъде наоколо. Виж, чайките са мигрирали далеч във вътрешността на страната. След като видях чайки над Панчаревското езеро, ясно ми стана. Привличат ги софийските боклуци по сметищата.

А за говорещите папагали - искам да ги видя, но внимавай какво ще изкряскат, че те едни фрази заучават... Направо ме е срам! Cool
Съб Окт 13, 2012 10:00 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
toni g

Местожителство: burgas

Мнение Отговорете с цитат
Сотиров, гларусите обитават крайбрежните райони, но понякога навлизат навътре в страната. Преди няколко години бяха видяни в Пловдив. Иначе са характерна картинка за морето, казват им санитарите на морето, защото почистват от боклуци, въртят се и около казаните, ако вървите със закуска по улицата може и да ви я отнемат. През лятото, обаче изчезват на някъде. На терасата не е желателно да оставяте луканки. Живеят по покривите на сградите.
А за говорящите папагали , те не знаеха български за да кажат някоя "глупост" , макар, че емигрирал българин се грижеше за тях. Така бяха опитомени, че не бягаха, /не бяха в клетки/. Посягаха само на бижутата ни. На храна не посягаха за разлика от гларусите. Окраската на перата е много красива, има червено, зелено, синьо.
Съб Окт 13, 2012 10:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
G_P_S

Местожителство: Троян-Пловдив-Лондон

http://news.plovdiv24.bg/392436.html
Нед Ное 04, 2012 6:38 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ПАВЕЛ

Цитат:
Хищниците се възползвали от липсата на козаря Тома Донков и подгонили плячката си.

Да ви кажа честно , и аз да срещна козите при липсата на козаря Тома Донков, не се знае какво ще се случи на плячката Laughing Особено ако съм останал само на стафиди Tooth........

п.с. Та това са вълци бе мама му стара, какво очакваме от тях да правят ? Да събират жълъди ли ?

Нед Ное 04, 2012 7:36 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
divaka

Местожителство: Пловдив

Тази тема се напълни с толкова глупоти,че чак преля! Protest
нека модераторите да я включат в ловните форуми при вицовете!
Нед Ное 04, 2012 8:57 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Malama

Мнение Следа от мечка Отговорете с цитат
Малко да онагледя темата с един доста добър отпечатък от задна мечешка лапа. По диагонал нагоре вдясно се вижда отпечатък и от предна лапа. Снимката е от 4-ти ноември, обаче е от Рила, на малко повече от половин час над Боровец, някъде под Гвардейската поляна. Smile

Чет Ное 08, 2012 5:26 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Antoon

Мнение Ауу Отговорете с цитат
Възможно ли е?! За последната година съм бил към 20 пъти в този район (през всички сезони) и никакви следи не съм забелязвал, хем се завирам по всички възможни пътечки (и без тях). Ходя си сам и даже не свиркам Very Happy . Започва да ме гони шубето. Къде точно е това?
Пет Ное 09, 2012 2:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stefak

Местожителство: Видин

на пътеката от м.Смесите за хижа Амбарица
Пет Ное 09, 2012 2:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
plamena_ivanova
Гост

Животните са гладни и слизат дА търсаят храна.
Пет Ное 09, 2012 5:33 pm
Malama

Мнение Re: Ауу Отговорете с цитат
Antoon написа:
Възможно ли е?! Къде точно е това?

И аз много се изненадах като ги видях тези следи. Това е на една пътека за Чакър войвода, нито традиционната, нито край Черната скала, а някъде по средата, приблизително под Ситняково. Там се пресичат някакви черни пътища, царят сече "своята" гора. Мястото не е глухо и забутано. Обаче като прегледах картата, наблизо се оказа едно връхче с многозначителното име "Меча глава". Exclamation Smile Аз вече придобих навика като ходя сама, да потраквам отвреме-навреме с щеките. Wink
Съб Ное 10, 2012 2:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
G_P_S

Местожителство: Троян-Пловдив-Лондон

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/11/16/borisov-otkri-ako-mechka-te-goni-shte-te-hvane-skrivane-niama.173241
Пет Ное 16, 2012 9:46 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Emil

Местожителство: Sofia

Е сега вече ми се проясни, след тези обяснения. Very Happy
Пет Ное 16, 2012 10:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
peca

Местожителство: Пловдив

Бат Бойко май не го е газила Мечка?
Нищо не е късно Laughing Laughing Laughing

Пет Ное 16, 2012 10:16 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
joropc

Фотограф на паркинга под хижа Плевен Smile :

Чет Ное 22, 2012 1:11 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Plamen К

Местожителство: Казанлък

joropc написа:
Фотограф на паркинга под хижа Плевен Smile :

Какви чудеса се случват на този паркинг! Да дойдем и ние да си поиграем на криеница. Там наоколо сигурно има и смела коафьорка, която специално вапцва за зимата мечките в бяло, така са по-незабележими и криеницата ще бъде по интересна. Very Happy
Чет Ное 22, 2012 2:45 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
Страница 7 от 8

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.