Автор |
Съобщение |
Todor
|
|
Пътя Юндола - Банско ? |
|
Какво става с пътя? Свърши ли ремонта?
|
|
|
Сря Ное 07, 2012 1:05 pm |
|
|
toni g
|
|
|
Toзи участък от Юндола до Банско това лято ,а и предходните беше отвратителен, с много дупки и разрушения. Учудена съм, че такава важна връзка от РПМ е занемарен, не знам, но предполагам ,че от втори клас. Като се прибирахме, видях, че са започнали някакъв ремонт. Не знам дали са го довършили и дали е за целия участък. Впечатлението ми за този район е ,че са забравени и от Бога. Пътят и за Семково и за Трещеник е в същото състояние.
|
|
|
Сря Ное 07, 2012 9:23 pm |
|
|
Todor
|
|
|
|
|
|
.... Пътят и за Семково и за Трещеник е в същото състояние. |
Е той е същият де
Знам как беше до преди 1-2 месеца пътя ... питам сега как е.
|
|
|
Сря Ное 07, 2012 11:09 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
|
|
Toзи участък от Юндола до Банско това лято ,а и предходните беше отвратителен, с много дупки и разрушения. Учудена съм, че такава важна връзка от РПМ е занемарен, не знам, но предполагам ,че от втори клас... |
Пътят е втори клас номер 84 ( Белово - Пазарджик) Звъничево- Ветрен дол - Велинград - Юндола- Якоруда - Разлог .
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Сря Ное 07, 2012 11:24 pm |
|
|
alexvan
|
|
|
Още не е свършил ремонта.
Остават да довършат около мостовете настилката.
По голямата част е преасфалтирана изцяло - и на места са направени кръпки на стария асфалт.
Според мен има ощо 2-3 седмици работа.
Работят и събота и неделя.
|
|
|
Сря Ное 07, 2012 11:40 pm |
|
|
toni g
|
|
|
"Е той е същият де"
Ама не е същия, отбивката за Трещеник е от Якоруда /10км/, има един участък от 3-4 км дето е много зле. Аз не видях по него да има някакви признаци на ремонт. А за Семково пак е отбивка за Белица от главния път. Така, че не знам кога ще им дойде реда за ремонт. При толкова програми, да не си издействат един сериозен ремонт на тези пътища, това което видях беше само едно преасфалтиране.
|
|
|
Чет Ное 08, 2012 9:54 pm |
|
|
Todor
|
|
|
|
А, да! Отбивките са много зле и едва ли някой ще се погрижи за тях - общинска пътна мрежа са.
Аз питах конкретно за участъка от Юндола до Банско, защото не го съобщават въобще в информацията СБА. За участъка Варвара - Велинград съм наясно - и го съобщават и го и виждам от време на време.
|
|
|
Пет Ное 09, 2012 11:52 am |
|
|
toni g
|
|
|
Ами наистина не го съобщават, защото си мислят, че за Банско може да се пътува само от София. А за общинските пътища зависи само от общините.
|
|
|
Съб Ное 10, 2012 1:00 pm |
|
|
alexvan
|
|
Съб Ное 10, 2012 8:30 pm |
|
|
ge6e
|
|
Юндола - Банско състояние на пътя? |
|
Искам да попитам дали някой знае какво е сегашното състояние на участъка Юндола - Банско през Якоруда, защото ми се налага пътуване, а навсякъде чета че състоянието на тази отсечка е трагично, но пък четох и за някакви ремонти че са се състояли по трасето. Ако може да споделите мнението си по този въпрос ще съм много благодарен Кажете дали нали наистина има подобрение по този път или някакви глупости съм чел Мерси предварително на отзовалите се
|
|
|
Вто Дек 04, 2012 5:11 pm |
|
|
alexvan
|
|
|
Почти по целия път има нов асфалт.
На места, където няма нов - е закърпен кадърно.
Последно преди 3 седмици беше останало само мостовете да се оправят.
Минавай смело.
|
|
|
Вто Дек 04, 2012 9:38 pm |
|
|
ge6e
|
|
|
Сря Дек 05, 2012 11:11 am |