Здравейте, бих искал вашето мнение, удачно ли е да се направи през идващата седмица и какви са предизвикателствата по следния маршрут: х. Македония (качване от Благоевград), х. Рибни
езера, х. Грънчар, х. Мусала и слизаане през Боровец.
Зависи от времето. Ако бъде антициклонално ясно време, защо не. Но както е сега май не е добре. И по-ранно тръгване, че денят е къс.
_________________ Щастие за всички даром и никой да не бъде пренебрегнат!
Редрик Шухарт
http://www.redmine.org
Съб Окт 13, 2012 10:13 pm
Emil
Вчера обикаляхме 10 часа в района на Пчелина, малко на север от Скакавците и не падна никакъв дъжд. На два пъти се опита да почне, но не излезе нищо. Камъните, треват и клека обаче си бяха влажни.
Имаше облачност, но преди обяд, след това като я освети тази Мусала, красота.
За пореден път доказвам, че понякога времето следобед е доста по-добро от това преди обяд.
Ще пиша отделно за това 10 часово приключение, 7 от които през клек без никаква пътека, а 2 часа бяха на челници
Мазохизъм
Нед Окт 14, 2012 1:25 pm
kdragov
Аз лично не бих рискувал, въпреки че беше хубаво този месец времето.
Последната промяна е направена от kdragov на Вто Яну 15, 2013 4:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пет Окт 26, 2012 9:31 pm
deltata
kdragov написа:
Аз лично не бих рискувал, въпреки че беше хубаво този месец времето.
Този месец наистина беше чудесен и поне аз го използвах пълноценно, друга година не е било така хубаво. Бях и на Рила, макар и за много малко и съжалявам, че не можах да остана повече - там релаксирам най-добре. Рила е просто уникална, дори и само да седиш някъде и без да гледаш нещо конкретно - само тишината е достатъчна. Всъщност не е съвсем тишина - природата си има гшуморе и те са страшно приятни да ги слушаш.
Последната промяна е направена от deltata на Пет Яну 18, 2013 9:58 am; мнението е било променяно общо 1 път
Нед Ное 04, 2012 10:54 pm
maleby
Е и аз ходих тази седмица , и аз съвсем за малко. Толкова е хубаво и приятно ,че не ти се ще да се върнеш чак. Затова пък имам планове и за Коледа и Нова година там, надявам се да не се провалят
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети