Последната промяна е направена от mlqko s oriz на Пон Окт 22, 2012 10:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Окт 22, 2012 11:59 am
mlqko s oriz
Понякога наистина сам си се чудя на някои маршрути Но когато сме набрали сили през годината и има компания се осъществяват плановете и мечтите
Благодаря за поправката на 256 снимка. Във албумите може да има грешки в текста поради недоглеждане и разсейване.
Във един от албумите има доста грешки-когато писах текста кой знае къде съм летял, по наблюдателните може би ще го открият бързо бързо-но не съм го поправял-да се подсещам какви глупости съм писал преди време
Поздрави на всички туристи и любители на великата природа
Последната промяна е направена от mlqko s oriz на Вто Окт 30, 2012 2:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Пон Окт 22, 2012 9:48 pm
maratonec
Мляко с Ориз - много ме накефиха маршрутите ти! Благодаря за споделеното - пътеписи, снимки и ентусиазъм!
Поздрави!
Ники
btw с теб се засякохме на х. Ехо през юни това лято, по време на прехода ви от Златишкия проход до Беклемето.
Пон Окт 29, 2012 5:56 am
mlqko s oriz
Привет! Ти ли си юнака, с когото говорихме вечерта? Където разказваше за маратона в Австралия. От най-ниската точка до най-високата. Поздрави! Срещи с такива хора като теб, зареждат с енергия за бъдещи приключения, с любимия спорт и хоби, сред природните красоти!
Жив и здрав и само напред.
страхотни карания правиш.... впечатлен съм.
аз мога да се похваля с маршрути около Ботевград - разнообразно каране от асфалт в полето, катерене до билото на Стара планина - това лято жегите ги спасявах по билото горе, връзка
_________________ Щастие за всички даром и никой да не бъде пренебрегнат!
Редрик Шухарт
http://www.redmine.org
ТЦ.
Нема такъв адреналинов оргазъм. Пешеходно в планината е тихия такъв.
Иначе това рекламно клипче на Norco (производителя на велосипеда) ИЧ не ме кефи.
Пътеката е трасе като от велопарк, спускача - изтребител професионалист, който личи, че е спускал това трасе 1000+ пъти.
Нема кьораво камиче, скаличка нещо, технично преминаване...
Абе - нищо интересно.
Друго си е некоя палава рилска/пиринска/балканска/беласишка пътечка
ТЦ.
Нема такъв адреналинов оргазъм. Пешеходно в планината е тихия такъв.
Иначе това рекламно клипче на Norco (производителя на велосипеда) ИЧ не ме кефи.
Пътеката е трасе като от велопарк, спускача - изтребител професионалист, който личи, че е спускал това трасе 1000+ пъти.
Нема кьораво камиче, скаличка нещо, технично преминаване...
Абе - нищо интересно.
Друго си е некоя палава рилска/пиринска/балканска/беласишка пътечка
виж ся .... клипчето е барнато, музиката кефи... и като се има предвид че е зима направо си навява едни такива топли усещания. Дет се вика това не е нашия стил, ама кво сега. Тея дето пият мастика , неможе ли да седнат на една маса с тея дето пият ракия
иначе за това дето го говориш
Цитат:
Нема такъв адреналинов оргазъм.
, който не го е пробвал няма да рабере ;p (най-вероятно така разправят и downhill -арите)
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети