На връщане бързахме за да хванем лифта,но въпреки това направих 2-3 снимки
Ето и последната снимка за деня. Накрая разбрахме че сме изпуснали лифта за 15 минути,така си удължихме времето с час час и половина
Съб Окт 27, 2012 6:59 pm
krassy1809
Браво , прекрасно , отново страхотен преход , и снимки
Езерото на снимката преди тази с кременските езера е Аргирово езеро , не е Митрево.
Прекрасно време сте улучили.
Аз когато ходих по същият маршрут целта ми бяха кременските и гонех да хвана лифта на връщане , и заради това се качих по тревата до Джано и пропуснах гледките към Яловарника , Митрево и Аргирово езеро , за което много съжалявам , ама до година ще поправя грешките
Съб Окт 27, 2012 8:14 pm
Иван Томанов
krassy1809 написа:
Браво , прекрасно , отново страхотен преход , и снимки
Езерото на снимката преди тази с кременските езера е Аргирово езеро , не е Митрево.
Прекрасно време сте улучили.
Аз когато ходих по същият маршрут целта ми бяха кременските и гонех да хвана лифта на връщане , и заради това се качих по тревата до Джано и пропуснах гледките към Яловарника , Митрево и Аргирово езеро , за което много съжалявам , ама до година ще поправя грешките
А да обърнал съм ги,само аз минах през камъните иначе данката и славчо(останалата част от групата)
минаха по тревата
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети