ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Eсенно на Стара планина
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Eсенно на Стара планина
Автор Съобщение
kibik

Мнение Отговорете с цитат
@НИКОЛАЙ Т.

осъзнаваш ли, че се изходи на вентилатора и сега цялата тема е пълна с твои екстеременти?
Вто Окт 23, 2012 2:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Местожителство: РУСЕ

kibik за това което ти пишеш всякакви коментари са излишни.Културните хора всякак ще се разберем а за теб не знам.
Вто Окт 23, 2012 2:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Emil написа:
...Ако хората поне замалко се поставят в положението на другия и за момент загърбят собствените си желания и его, всичко щеше да а е наред.
Но както се казва пълно щастие няма. Very Happy Very Happy

Аз мисля, че разсъжденията ти са правилни, както винаги.

Балкана символ на цял полуостров
Вто Окт 23, 2012 2:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gollum

Местожителство: Видин

Чувал съм за къде по тежки прегрешения по манастирите и то от обитателите им- ние даже мръсни песни не пеем,но наистина не искам да се караме - привет на всички участници в дискусията.
Вто Окт 23, 2012 2:13 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
joropc

@НИКОЛАЙ Т.
Ти въобще погледна ли заглавието на темата?Или просто ти се спами, а?Не си длъжен да имаш компетентно мнение по всяка една тема във форума, така че не се напъвай излишно....

Последната промяна е направена от joropc на Вто Окт 23, 2012 2:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Окт 23, 2012 2:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
НИКОЛАЙ Т.

Така спорят култутрните хора,изясняват позициите,изглаждат противоречията и накрая си стисват ръцете като приятели.На другите просто не трябва да им се обръща внимание.Те не го заслужават.

joropc късно видях какво си написал.Знам за какво е темата и се радвам за хубавия преход на колегите,просто имахме някои различия с тях/които са само между мен и тях/изгладихме ги и се разбрахме.Все пак форумите са за споделяне и спорове, стига те да не излизат от добрия тон.Затова и не виждам къде е проблема с останалите/което не значи че няма такъв/. Бъдете живи и здрави и нека не се дърлим за глупости.
Вто Окт 23, 2012 2:24 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
igurbev

Местожителство: София

НИКОЛАЙ Т. написа:
Ванка когато се видяхме с теб декември миналата година на х.Ехо /бяхме двама аз и Мартин той канонски фен а аз никонски/ти беше с 600д а сега май си сменил техниката.

А да, сещам се, ти тогава беше с една тухла четворка на Никон. Laughing За ъпгрейта е вярно, сега и мойта канонската не е по-малка. Няма ли да споделиш някоя снимка да разгледаме?
Вто Окт 23, 2012 9:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
НИКОЛАЙ Т.

Ееее Ванка Д90 не е чак толкова голям,а и никога не съм качвал снимки тук.Трябва да видя как става, че не съм на ясно.Да ти е честит МАРКА.
Вто Окт 23, 2012 9:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Живота

Неделна разходка комбинирана със вкусна супа на хижа Равнец.

Вто Окт 23, 2012 10:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peca

Местожителство: Пловдив

Животе, ти май често ходиш до равнец?
Тази гъбена супа за която говориш в една друга тема май наистина си заслужава, а?
Още не съм я опитвал и вече си мисля, че съм загубил.
П.С. Следя с интерес пътеписите ти тъй като района над Карлово ми е един от любимите, а от теб научавам за разни позабравени пътеки. Croc

Чет Окт 25, 2012 8:50 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nicksn

Местожителство: Русе

peca написа:
Тази гъбена супа за която говориш в една друга тема май наистина си заслужава, а?
Croc

Супата наистина е страхотна! Препоръчвам.
Чет Окт 25, 2012 9:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Pagane

Местожителство: София

Мнение . Отговорете с цитат
nicksn написа:
peca написа:
Croc

Супата наистина е страхотна! Препоръчвам.

на хижа Мандрата гъбената супа е мммм много вкусна Smile и е 2 лв, а на други хижи е 2,5 само вода и есенция на гъба
Чет Окт 25, 2012 10:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stefak

Местожителство: Видин

Нас Дончо на Амбарица ни нагости също с много хубава гъбена чорба.
Чет Окт 25, 2012 10:11 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Мнение Re: . Отговорете с цитат
Pagane написа:
...на хижа Мандрата гъбената супа е мммм много вкусна Smile и е 2 лв, а на други хижи е 2,5 само вода и есенция на гъба

Да, потвърждавам. И аз съм спал в х.Мандрата. Готвят прекрасна супа от гъби, но там нещо друго не ми хареса. Дребно е, затова засега ще я премълча. Трябва първо да поговоря със собственика - доктора. Мисля, до края на Ноември да я посетя тая много хубава хижа още веднаж.

Балкана символ на цял полуостров
Чет Окт 25, 2012 10:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Живота

peca написа:
П.С. Следя с интерес пътеписите ти тъй като района над Карлово ми е един от любимите, а от теб научавам за разни позабравени пътеки. Croc

Хижа Равнец ми е най под ръка затова често я посещавам,пътеките са чудни за тренировка на краката,не само гъбената супа е хубава,там каквото и да е сготвела леля Мария всичко е да си оближеш пръстите,и сега нещо ще ти кажа под секрет,в неделя като ходихме хапнах и пилешка супа,имаше и леща ама две супи ми дойдоха предостатъчно Wink
Пет Окт 26, 2012 7:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Страница 4 от 5

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.