Автор |
Съобщение |
Dido_
|
|
Ком,Копрен,Миджур |
|
Някой правил ли го е този маршрут да разкаже малко има ли какво да се види и като цяло интересен ли е струва ли си да се предприеме
_________________ Много са пътищата който водят към Бог един от тях е през планината но го знаят само тези който завинаги остават там |
|
|
Чет Окт 11, 2012 11:00 pm |
|
|
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
|
|
Хубав е прехода-ние сме го правили от Миджур до под вр.Копрен, където спахме на бивак и после-през Ком(върха) до х.Петрохан.Първия ден обаче си е голямо махане-към 15-16 часа вървяхме -първо докато се качим на Миджур и после по билото...а и водата е много нарядко-на 2-3 места сълзяха некви ручейчета само...добре че имаше стари преспи та зареждахме от тях
|
|
|
Пет Окт 12, 2012 8:44 am |
|
|
Dido_
|
|
|
|
Мерси за Инфото на всички но този маршрут е доста нисичък едва около 2000м нв и няма нищо екстремно гледах снимки из интернет по скоро ми прилича на разходка из някой парк
_________________ Много са пътищата който водят към Бог един от тях е през планината но го знаят само тези който завинаги остават там |
|
|
Пет Окт 12, 2012 9:42 am |
|
|
mislesht
|
|
|
Екстремното можеш да си го направиш сам на Чуките, ако искаш.
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Пет Окт 12, 2012 10:42 am |
|
|
nicksn
|
|
|
|
|
Мерси за Инфото на всички но този маршрут е доста нисичък едва около 2000м нв и няма нищо екстремно гледах снимки из интернет по скоро ми прилича на разходка из някой парк |
Ами ти какво очакваш? Най-високият връх на Стара Планина е 2375.
|
|
|
Пет Окт 12, 2012 9:23 pm |
|
|
Dido_
|
|
|
|
Ами нещо от рода на джамджиев ръб или зли зъб такива неща щом ще е само ходене май ще всема да се запася с повечко домашно винце
|
|
Пет Окт 12, 2012 10:03 pm |
|
|
fena73
|
|
|
|
|
Ами нещо от рода на джамджиев ръб или зли зъб такива неща щом ще е само ходене май ще всема да се запася с повечко домашно винце |
Не е задължително да е екстремно за да е хубаво!Що търсиш екстремизъм в Стара Планина???Чакай да падне снега,да се заледи хубу и-бегай на зъба
А ако си направиш кушята като нас от хижичката над Г.Лом и под Миджур-та чак до след вр.Копрен не за винце ами за бисквитка нема да имаш време!!!
|
|
|
Съб Окт 13, 2012 10:13 pm |
|
|
fena73
|
|
|
|
|
Мерси за Инфото на всички но този маршрут е доста нисичък едва около 2000м нв и няма нищо екстремно гледах снимки из интернет по скоро ми прилича на разходка из някой парк |
Той и зъба е амен половин километър по-ниско от Мусала ама си екстремен,не ли???
Мижур си е 2168м и ако все пак искаш "йекшън"-остави си го за зимата -в много лоша прогноза с бурен вятър,силен снеговалеж,мъгла и дълбок сняг
|
|
|
Съб Окт 13, 2012 10:21 pm |
|
|
Dido_
|
|
|
|
Прав си за стара планина просто не съм запознат с нея много много но както и да в за въпросния маршрут е отделено 3-4 дни ако успея да се измъкна от работа за толкова така че мисля за това време да го минем без да си даваме зор но ще видим
|
|
Съб Окт 13, 2012 10:21 pm |
|
|
|