Автор |
Съобщение |
Dido_
|
|
Идеално за Греана Ракия |
|
Мъката породена от пиенето в пластмасови чашки вечер край палатката ме наведе на следната мисъл която в последствие реализирах
Как ви се струва
_________________ Много са пътищата който водят към Бог един от тях е през планината но го знаят само тези който завинаги остават там |
|
|
Съб Окт 06, 2012 2:28 pm |
|
|
DHG
Регистриран на: 23 Юли 2012 Мнения: 452 Местожителство: Кюстендил |
|
|
|
Много е яко Интересна хрумка.
|
|
|
Съб Окт 06, 2012 2:52 pm |
|
|
Sev
|
|
Нед Окт 07, 2012 1:59 pm |
|
|
Dido_
|
|
|
|
ДА купешкото е 4 евро което грубо казано излиза на 8лв а моето ми струва 2лв
_________________ Много са пътищата който водят към Бог един от тях е през планината но го знаят само тези който завинаги остават там |
|
|
Нед Окт 07, 2012 4:25 pm |
|
|
Sev
|
|
|
СО заварката ще ръждясва заедно с карабинера ,на който ще му падне поцинковането.Ако се вземе неръждаем карабинер,то най красиво и здраво ще е със сребърен припой.
|
|
|
Нед Окт 07, 2012 4:27 pm |
|
|
дешева
|
|
|
|
|
ДА купешкото е 4 евро което грубо казано излиза на 8лв а моето ми струва 2лв |
А карабинера колко струва?
|
|
|
Нед Окт 07, 2012 8:45 pm |
|
|
Dido_
|
|
|
|
Струва ако не се лъжа 1.20-1.40лв а чашата е около 1лв
|
|
Нед Окт 07, 2012 9:26 pm |
|
|
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
Нед Окт 07, 2012 9:37 pm |
|
|
Dido_
|
|
|
|
Ами и студена мога да си я пия но да ти кажа честно след няколко часово ходене из сняг или дъжд ние последния път в дъжд примесен с градушка ходихме няма такова блаженство като греяната ракия преди лягане отпуска те сгрява те и те кара да спиш като къпан
Забравих и за греяното вино с карамфил или резенчета лимон Което ми е любимата напитка през зимата.
Стига че много се размечтах
|
|
Нед Окт 07, 2012 9:51 pm |
|
|
G_P_S
Регистриран на: 27 Окт 2011 Мнения: 204 Местожителство: Троян-Пловдив-Лондон |
|
|
|
Ей , не мирясахте.............Ще ме карате да правя салата в 22.30 и да си пробвам канчето.
|
|
|
Нед Окт 07, 2012 10:31 pm |
|
|
zahri-emin
|
|
|
Идеята е хубава и много практична. Но най- ми стана интересно като видях, че вече са го направили.
Какво ли не измислят за тези пари бе
Браво за труда и не забравяй, че твоето си е най- хубаво
|
|
|
Нед Окт 07, 2012 11:12 pm |
|
|
meco puh
Регистриран на: 18 Яну 2011 Мнения: 1865 Местожителство: обл.Разград |
|
|
Нед Окт 07, 2012 11:15 pm |
|
|
Dido_
|
|
|
|
|
|
Идеята е хубава и много практична. Но най- ми стана интересно като видях, че вече са го направили.
Какво ли не измислят за тези пари бе
Браво за труда и не забравяй, че твоето си е най- хубаво |
Мерси Прав си едно е да си го купиш друго е да си го направиш чувстваш го като своя рожба и си го ползваш с кеф
|
|
Сега вече съм убеден. Ще правя така, както правех досега. 100 грама всяка вечер, греяна или студена няма значение. Спя като къпан, лете или зима. Много не се размечтавм, защото пък не пропускам.
Дидо, благодаря за съвета!!! |
За нищо с здраве да си пииваш всяка вечер и да знаеш че никои микроб не е по силен от ракията затова удряй профилактично и редовно по най малко 50
|
|
Пон Окт 08, 2012 9:54 am |
|
|
баир–будала
|
|
Re: Идеално за Греана Ракия |
|
|
|
Мъката породена от пиенето в пластмасови чашки вечер край палатката ..,....................................................................................................................................
|
По-голяма е само мъката да си изгаряш устните докато пиеш нешо горещо от метална чаша.
А най-доброто за пиенье на греана рачия (чай и прочие ) си е глинената чаша,пък нека е ен-грама тежичка ... по-важна е пофтата , и най-вече в планината
_________________ to be continued... |
|
|
Вто Окт 09, 2012 1:55 pm |
|
|
|