За някои въпроса ми ще е глупав но отдавна искам да разбера от много ходилите къде им е било най-трудно, страшно...Имам предвид при ясно, сухо време Рила -Трионите, Петлите, подсичането на Голяма Попова капа, Пирин-Джамджиевия ръб, Кончето и сие, Дончови караули, Ушиците и Стражите и т.н. Сигурно съм доста скромен в изброените варианти...Абе направо си признавам замислям се дали да се пробвам на Дончови......., Стражите и ущиците и т.н.
Северен Джендем - това е съвсем друга бира.
Пет Окт 05, 2012 9:48 pm
dido
NikTod написа:
dido написа:
А, да да - гледано е доста натам преди да се тръгне нагоре
Ето едно фото като илюстрация. При първия голям скален откос след гората, продължихме нагоре вляво по един тревен улей и се набутахме в нещо като цепнатина, издрапахме я с голям зор (грешка). Като гледам на снимката долу е трябвало малко след скаляка да свием надясно, да процепим ивицата гора и да хванем по същинския голям тревен улей.
...
При най-горната крива на трека, няма ли да е по-добре да се мине по камънака и се подсече Малкия Газей за да се избегне клека.
А за да се нацели тревния улеи в началото, като се тръгне на югоизток през гората при достигане източната граница с клека, ако се държи по границата до горе до достигане на тревния улей...
... Като гледам, горе долу не виждам други опций освен начертаните, освен ако може да се стигне в подножието на тревния улеи с поносима доза клекинг от гората до него.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети