В събота гледах изложбата 360° България , в момента е в Пловдив, до 3-ти октомври.
Има много впечатляващи неща, дано не сте пропуснали, когато е била във вашия град!
Дори познати места от тази гледна точка изглеждат различно. Просто трябва да се види.
Снимките са с размер на табла с текст към тях. Просто не е за изпускане, всичко е много впечатляващо!
За това става дума:
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Пон Сеп 08, 2008 3:42 pm
Gamina
О, да Гледах я тук в София. Даже се снимах до Тевно
Пон Сеп 08, 2008 4:47 pm
irina
И текстовете под снимките са много впечатляващи, много пъти ходих да я разглеждам.
Пон Сеп 08, 2008 5:23 pm
Kat
Точно тази снимка на зимно Тевно не ми допада много. Имаше една друга на друг автор, ма съм му забравила името.
Чудех се дали този автор - Александър Иванов, е същия момък от фф, наречен taurus13, но не мога да преценя. Въпросният taurus има много подобни снимки.. може пък да летят заедно
Да се видят на таблата е съвсем друго.
Аз по традиция си харесвам снимки с насаждения от лавандула. А снимкте с птиците и онази с балите на Бойко Борисов са култови!
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето.
Вто Сеп 09, 2008 10:33 am
asenr
taurus13 се казва Валери Христов.
_________________ Може да съм прасе, ама ми отива...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети