Ако бяха се снимали с чарколаците на преден план щеше да изглежда по-хетеро. Това имам впредвид
Съб Авг 04, 2012 11:39 am
bubo
NikTod написа:
bubo написа:
хаха...махам ги,макар ,че точно тия тук и гейско
Ако бяха се снимали с чарколаците на преден план щеше да изглежда по-хетеро. Това имам впредвид
абе то има и такава с чарколяците на преден план...ама първо при къпане във вода с t-6 градуса,чарколяците са заприличали на такива от часовников механизъм ...и второ ,не е добре да им се виждат муцунките на пичовете Спирам по темата,че много я разводнихме...ако прецени модератора да се намеси
Съб Авг 04, 2012 11:56 am
Сотиров
Никакви сапуни в езерата!
Ако щете, се къпете, ако не щете - недейте, но само не употребявайте сапуни, шампоани и паста за зъби! Ужасно впечатление ми направиха десетките "хигиенисти" на потока пред хижа "Седемте езера", които обилно пенеха водата въпреки надписа над главите им. И аз се мия, и се къпя в езерата, и децата къпя, но чудесно минаваме без сапун. Откъде пък толкоз мръсотия по тез места, бе джанъм?
Съб Авг 04, 2012 8:07 pm
Dido_
Лятото добре на реката а зимата ако си за 3-4 дни ко правим а вземаш мокри кърпички и това е все пак си тръгнал на палатки в планината не на спа център ще се преживее няколко дни без душ
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети