ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
въпрос за з. Кончето
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Предишната тема
Следващата тема
въпрос за з. Кончето
Автор Съобщение
bache_kiko

Мнение Отговорете с цитат
В случай на гърмене и трещене,излизайки навън да пикаете,първом опипайте терена с щеката.
По възможност я хванете за метала и я вдигнете високо над главата,но преди това полейте
обилно с вода босите си крака(тя водата е кът горе,но все пак пръснете,колкото имате).
Не жалете матряла.Ако ви подмине първата мълния не губете кураж.Включете телефончето
или жи пи еса и чакайте.В зависимост от интензитета на пукотевиците се увеличава и шансът ви да
стигнете навреме за вечерното питие със Твореца.Ноооооо.......,ако и тогава успеете да се мушнете
невредими под чувала,то това означава,че вие сте безнадежден случай(всъщност аз "надежден случай"
-разбирай туристунгел над 2100 м. НИКОГА не съм виждал.Ха наздраве и да живей Smile Laughing
Чет Сеп 13, 2012 9:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ристо Туристо

Местожителство: на 950 м.н.в.

bache_kiko написа:
В случай на гърмене и трещене,излизайки навън да пикаете,първом опипайте терена с щеката.
По възможност я хванете за метала и я вдигнете високо над главата,но преди това полейте
обилно с вода босите си крака(тя водата е кът горе,но все пак пръснете,колкото имате).
Не жалете матряла.Ако ви подмине първата мълния не губете кураж.Включете телефончето
или жи пи еса и чакайте.В зависимост от интензитета на пукотевиците се увеличава и шансът ви да
стигнете навреме за вечерното питие със Твореца.Ноооооо.......,ако и тогава успеете да се мушнете
невредими под чувала,то това означава,че вие сте безнадежден случай(всъщност аз "надежден случай"
-разбирай туристунгел над 2100 м. НИКОГА не съм виждал.Ха наздраве и да живей Smile Laughing

Определено си в роднинска връзка с Никола Тесла. Smile
Провери.
Croc

Чет Сеп 13, 2012 9:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bache_kiko

Не съм за съжаление......он малце комшия ви се е падал,ама навремето дедовците ви
е требвало да го поканят да се напие вода от прословутата ви чешма и да е станал самоковски
зекь,то белким да са ви уврели дървените тикви.......пърдон компири...... Very Happy
Чет Сеп 13, 2012 9:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

bache_kiko, вземи първо се научи да пишеш на български и после се пробвай да си подредиш малко главата. Не сме длъжни да ти четем несвързаните изказвания, които даже не са по темите, в които се включваш, камо ли да дават на някого, някаква полезна информация.
Чет Сеп 13, 2012 11:39 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
NikTod

Ще затриете момчетата ей. Laughing
Че за къде без духалка, ако ме питате и микровеле си земете - за чай сутрин.
Ама и ток си земете, този де го пускат от горната подстанция ще ви доиде с 999 880V напрежение в горница.
Чет Сеп 13, 2012 11:42 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dilaro2

мисля че едно агрегатче няма да ни бъде в излишък Very Happy
Пет Сеп 14, 2012 2:40 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gamina

dilaro2 написа:
под духалка имам предвид http://multimedia.kolko.bg/image/200x200/rohnson-termoventilatorna-pechka-r-7055-bg-1-45996.jpg?1241013003 Very Happy е сигорен съм че имаше контакт и пишеше " ТОК 220V " или някой си е правил майтап Very Happy

Контактът не беше ли на Казана Rolling Eyes

Уф, оправихте ми недоспалото утро, така не се бях смяла скоро... Laughing
Пет Сеп 14, 2012 10:09 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя ICQ Номер
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Gamina написа:
dilaro2 написа:
под духалка имам предвид http://multimedia.kolko.bg/image/200x200/rohnson-termoventilatorna-pechka-r-7055-bg-1-45996.jpg?1241013003 Very Happy е сигорен съм че имаше контакт и пишеше " ТОК 220V " или някой си е правил майтап Very Happy

Че колко му е да се дръпне един кабел от казана до кончето-таман ше играе ролята освен на захранваш еУемент и за упора-въжето-на вторични Very Happy
аааако се наложи-един малък трафопост на Кутело-да усилва и стабилизира
Съб Сеп 15, 2012 8:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NikTod

fena73 написа:
Gamina написа:
dilaro2 написа:

Че колко му е да се дръпне един кабел от казана до кончето-таман ше играе ролята освен на захранваш еУемент и за упора-въжето-на вторични Very Happy
аааако се наложи-един малък трафопост на Кутело-да усилва и стабилизира

Количеството електроенергия на мълнията образно може да се съпостави с тази на общо 20 (двадесет) атомни електроцентрали от мащабите на АЕЦ „Козлодуй”.
Laughing
Съб Сеп 15, 2012 10:19 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ДИАНА

Местожителство: ПЛОВДИВ

Мнение След урока по физика Отговорете с цитат
Е, как беше на Заслона в крайна сметка?
Прогнозата за дъжд и гръмотевици по високото, този път се сбъдна.

Пон Сеп 17, 2012 2:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cho

Мнение сбъдната прогноза! Отговорете с цитат
На заслона не знам как е било,но на в.Вихрен беше това от снимката,гарнирано със суграшица.Температури (-) и силен,на пориви вятър!

Вто Сеп 18, 2012 9:50 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
dilaro2

а ние го отложихме за някой друг уикенд, като видяхме, че още петък валя цял ден и се отказахме..
Вто Сеп 18, 2012 11:06 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Пирин Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.