Автор |
Съобщение |
mislesht
|
|
Сря Авг 27, 2008 2:31 pm |
|
|
Kat
|
|
|
|
лелее--
историята дето змията прегризва връвите, заклещени на релсите, малко ми е невероятна, но другото--- може да се позамисли човек, а повече медиците--
|
|
|
Сря Авг 27, 2008 3:09 pm |
|
|
mislesht
|
|
|
Направих и 8 минутно слайдшоу, включени са и някои непубликувани снимки и саундтрак. Можете да го изтеглите от ТУК(42Mb).
_________________ Две неща движат този свят - инатът и шубето. |
|
|
Чет Сеп 04, 2008 11:26 am |
|
|
irina
|
|
|
|
Изгледах го, много е приятно, малко е дългичко, ама аз съм в отпеска и му се насладих блаженно...
|
|
|
Чет Сеп 04, 2008 12:24 pm |
|
|
rosen_talov
|
|
Браво |
|
Мдаааа, страхотни снимки. Браво. За следващата пролет съм си поставил за цел да премина по всички пътеки, който не се поддържат вече от х. Ехо до х. Момина поляна (северна посока). Много биха помогнали при евенуална гръмотевична буря, когато си горе на билото.
|
|
|
Чет Сеп 04, 2008 4:08 pm |
|
|
mislesht
|
Re: Браво |
|
|
|
Мдаааа, страхотни снимки. Браво. За следващата пролет съм си поставил за цел да премина по всички пътеки, който не се поддържат вече от х. Ехо до х. Момина поляна (северна посока). Много биха помогнали при евенуална гръмотевична буря, когато си горе на билото. |
Накара ме да се замисля за дните около 22 септември! Далечко ми е, щото е от север, и не познавам района, но може да се завъртя по маркираните маршрути поне.
|
|
Пет Сеп 05, 2008 9:12 am |
|
|
rosen_talov
|
|
Re: Браво |
|
|
|
Накара ме да се замисля за дните около 22 септември! Далечко ми е, щото е от север, и не познавам района, но може да се завъртя по маркираните маршрути поне. |
Около 22-ри е добра идея, но ще знам малко преди това дали ще имам възможност да го направя. Изгледах и слайда. Поздравления
П.П. С каква програма си го правил?
|
|
|
Пет Сеп 05, 2008 10:05 am |
|
|
mislesht
|
|
Пет Сеп 05, 2008 10:16 am |
|
|
Kat
|
|
|
|
Слайда и аз го изгледах, много е хубав и добре си ги подбрал снимките. С втората музичка се настроих да гледам вечерни снимки - залези и подобни, ама имаше май 1-2. А водопада над с.Тъжа беше, нали?
|
|
|
Пет Сеп 05, 2008 4:09 pm |
|
|
mislesht
|
|
|
Да, от там би могъл да се види с бинокъл, ако има повече вода и човек знае къде да гледа.
|
|
Пет Сеп 05, 2008 5:57 pm |
|
|
dobrudjan4e
|
|
|
Много ефектно е местенето на снимките. Все едно съм там и се оглеждам .
_________________ Който пие бира не умира! |
|
|
Пет Сеп 05, 2008 9:33 pm |
|
|
Kat
|
|
|
|
От време на време аз си се сещам за змиите и тяхната лековитост.. и сега попаднах на нещо, което искам да ви покажа.
"В бутилките на това корейско вино производителите поставят цели змии или скорпиони,като вярват,че сока,който се извличал от тези влечуги е лековит".
снимки
Сря Окт 15, 2008 11:05 am |
|
|
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4314 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
|
|
|
От време на време аз си се сещам за змиите и тяхната лековитост.. и сега попаднах на нещо, което искам да ви покажа.
"В бутилките на това корейско вино производителите поставят цели змии или скорпиони,като вярват,че сока,който се извличал от тези влечуги е лековит".
снимки |
Господи - на къде върви света....Тая търговия и тия азиатци МАЛОУМНИ...Ще затрият дивата фауна. Сега и тези ненападателни УНИКАЛНИ твари са наред - змиите.
То не беше прах от рог на носорог за афродизиак, то не са бивните на слоновете за накити, то не са перки от акули за целебна супичка, то не........АААААА
Неам думи просто - то ТЪРГОВИЯТА стана като ПОЛИТИКАТА - т.е. мръсна дума...
П.п. Аз началото на август над х.Заврачица щях да умра от кеф - видях една малка усойничка - 25-30 см. Докато отместих поглед да зема фотото да снимам и тя изчезна в тревата....Значи е бърза - ще оцелее
_________________ Енциклопедия за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм.
Палатки *** Туристически обувки |
|
|
Сря Окт 15, 2008 11:18 am |
|
|
Kat
|
|
|
|
хм, не става въпрос само за търговия.. пуснах картинките за да покажа нагледно змии в бутилка, щото преди това в поста си говорехме за змии... прочети по-нагоре
Сря Окт 15, 2008 11:22 am |
|
|
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4314 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
|
|
|
хм, не става въпрос само за търговия.. пуснах картинките за да покажа нагледно змии в бутилка, щото преди това в поста си говорехме за змии... прочети по-нагоре |
Изчетох сичко нагоре...Страховете на хората в България са абсолютно безпочвени...В България има 6 вида отровни змии /пепелянката, усойницата, остромуцунестата усойница, каменарката, котешката змия и вдлъбнаточелият смок/ - но нито една не може да убие здрав човек с отровата си.
Ей тук можете да се запознаете с инфо по въпроса - Отровните змии в България и какво да правим при ухапване
_________________ Енциклопедия за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм.
Палатки *** Туристически обувки |
|
|
Сря Окт 15, 2008 11:38 am |
|
|
|