ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
з.Страшното езеро- вода за пиене в близост до заслона

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Предишната тема
Следващата тема
з.Страшното езеро- вода за пиене в близост до заслона
Автор Съобщение
stanimir

Местожителство: София

Мнение з.Страшното езеро- вода за пиене в близост до заслона Отговорете с цитат
Привет ! През почивните дни съм се запътил към з.Страшното езеро. Та имам едно питане . Имали вода за пиене в близост до заслона ? Благодаря предварително
Вто Сеп 04, 2012 5:14 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
excalibur

Местожителство: гр.София

Мнение Re: з.Страшното езеро- вода за пиене в близост до заслона Отговорете с цитат
stanimir написа:
Привет ! През почивните дни съм се запътил към з.Страшното езеро. Та имам едно питане . Имали вода за пиене в близост до заслона ? Благодаря предварително

Има...На една скала пише ВОДА. Пътеката за Кобилино бранище минава над мястото където е "хваната" водата. Когато заслона ти е в гръб и си с лице към Страшното езеро водата е ниско вляво. Не можеш да не я намериш.Успех!
Вто Сеп 04, 2012 5:25 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Vicky

Мнение Отговорете с цитат
Хихи, ние като ходихме за първи път някак пропуснахме възможността табелката "ВОДА" да означава, че наблизо има вода Very Happy и я открихме чак на сутринта, когато проследихме колегите чехи, които групово се миеха там. Между другото ние ще сме на Страшното в четвъртък вечерта, може да се видим явно : )
Вто Сеп 04, 2012 10:07 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefan_iliev38

Местожителство: Кюстендил; София, кв. „Овча купел"

Да не би Страшното езеро да е пресъхнало, та се опасявате от липса на вода? Или името му "Страшното" идва от това, че водата е негодна за пиене? Smile
Сря Сеп 05, 2012 7:22 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
баир–будала

Май имаше едни минерални води в посока х.Мальовица.Ма те пък са далеч от заслона.

Чет Сеп 06, 2012 2:27 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Vicky

Aбе много си е хубава водичката до заслона. Пихме миналата година, пихме и снощи, и днес..и освен че след време пак ожадняваме, други оплаквания няма. Wink Покъртително много хора се мотаят около ЦПШ, хижата и върха, но към Страшното потокът е доста по-ограничен. Спахме с 4ма свежари от Добрич и беше веселба, но аз съм много обезпокоена, тъй като цяла нощ не чух мишока нито веднъж!
Пет Сеп 07, 2012 10:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
tzezko

Местожителство: софия

Vicky написа:
но аз съм много обезпокоена, тъй като цяла нощ не чух мишока нито веднъж!

на 31.08 си беше там заедно с група израелци които ми повярваха в 22,00 ч., че заслонът се затваря за санитарен полуден, виждайки метлата и лопатата, закачени на раницата ми. Дръвцата, качени на гръб от Йончевото, подпомогнати от тройно дестилираната огнена вода, сплотиха дружбата между народите.
После, обаче, билното траверсче се оказа ма-а-а-лко тегавичко - 9 часа до Урдините.
Пон Сеп 10, 2012 2:10 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sergey_v

stefan_iliev38 написа:
Да не би Страшното езеро да е пресъхнало, та се опасявате от липса на вода? Или името му "Страшното" идва от това, че водата е негодна за пиене? Smile

Аз пих от поточето, тръгващо от езерото, но малко по-надолу - за да се аерира водата. Все още съм жив!
Пон Сеп 10, 2012 5:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Рила Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.