ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Билка за болката на Седемте езера
Иди на страница Предишна  1, 2

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Предишната тема
Следващата тема
Билка за болката на Седемте езера
Автор Съобщение
radi

Местожителство: Варна

Мнение Отговорете с цитат
Активни действия сбирка с викане и лозунги ли е или обмен на писма и искания със съответните институции? Ако е първото, аз никога няма да съм готов за активни действия, освен ако не стане революция в Бг. Просто си ценя времето и търся резултати. Ако живеех край езерата или мина оттам, ще напиша искане за обяснения. Някои очевидно са минавали там скоро. Дано направят нещо. Растоянията още са съществена пречка и аз не мога да отида там сега.
Съб Авг 25, 2012 2:23 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

За мен активни действия е всичко, което е различно от мрън-мрън-мрън.
С мрънкане и недоволство не става.
Не знам кое действие/я ще помогне реално, затова всякакви действия на този етап са ДОБРЕ ДОШЛИ.
- подканване към такива действия на другите около вас - твоите познати знаят ли, че ти не си съгласен с това, което става на езерата?
- сигнали до МОСВ (Инспектората ) - по тази тема се надявам другата седмица да имам повече инфо, кое точно действие ще има най-голям резултат)
- осъществяване на рапортажи от там с нарушения (стига да се намери подходящ човек в подходящото време там)
- правене на забележки на нарушителите на място
- др.

Със сигурност мога да заявя, даването на ЛИЧЕН ПРИМЕР е най-важното нещо в цялата работа.

Radi, ако си мислиш, че ще промениш нещо без да заделяш време за това, се самозаблуждаваш.
С израза "Дано направят нещо" няма да стане също. Така си казва почти всеки и накря чакаме някой друг да направи нещата.

Това е синдром в България.
Да искаш нови резултати а да продължаваш да правиш същите действия. Казва се шизофрения.Very Happy
Не направим ли всички, нещо ново, различно от това, което правим до момента по този въпрос, абсолютно всички само си чешем езиците, включително и аз.

Безхаберието и безочието във власта е почти навсякъде, най-голямата ценност в момента е да говориш едно а да правиш друго, некомпетентността, незнанието и неграмотността също се ширят навсякъде, ценностната им система е нулева.

Трябва всеки да си поеме неговия дял от отговорността за нещата. Неможе винаги да са ни виновни само другите. За тях е ясно. А къде съм аз самия? Къде е моята вина? Докато всеки не тръгне първо от себе си, няма да имаме кой знае какъв успех.

Тук въпроса не е да намерим просто виновните а да не даваме шанс това да се случва.Направят ли супер паничище, ще видиш, че горе на Сълзата ще има и бар. Тогава можеш да дойдеш там, да се почешеш по главата и да кажеш "Ах къде сгрешихме"

...............................................................
Съб Авг 25, 2012 9:37 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
radi

Местожителство: Варна

Лесно се пише кратко писмо с ясно и късо описание на конкретен проблем. После го изпращаш на съответната държавна служба. С обратна разписка, за да си сигурен в минаването през деловодството.
Защо ми казваш, че нищо не може да се направи без да се вложи време? И аз това твърдя. Ако си разбрал друго от това, че не мога да отида до езерата, както казах разстоянията все още са проблем - нямаме летящи килимчета. Нямам излишна седмица засега, някой друг път ще отида там - ходи ми се пак, разбира се.
Нед Авг 26, 2012 1:32 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

Някой път се въодушевявам и прекалявам. Very Happy Сори нещо ако съм те засегнал.
Всеки си знае рвемето, просто ми писна да чувам "дано някой да направи нещо". Е няма го този някой. Това си ти самия, както се казва, не някой друг.

Ако трябва ще направим видове бланки с различни проблеми, те едни и същи се срещат все, само конкретиката ще е различна. Така ще улесним част от хората. Като се включат още хора в дискусията, сигурен съм, че това ще стане като свърши август, че сега всеки е нанякъде, ще има повече предложения. Надали ли тука 3-4-ма ще намерим най-добрият подход за превъзпитаване на парковата охрана.
Нед Авг 26, 2012 8:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Обща дискусия Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.