Автор |
Съобщение |
Jirko
|
Роженски пирамиди и един водопад в Беласица. |
|
Я какво смешно заглавие се получи, но точно така си е. Трябваше да са "водопади в Беласица", но нещо криви ми излязоха сметките. Все пак успях да наснимам пирамидите около Мелник. За водопадите ще се връщаме на поправка, няма как.
http://ivanmiladinov.com/blog/?p=3222 - ето и целия фотопис
Поздрави!
|
|
|
Сря Май 09, 2012 11:55 am |
|
|
Speedy
Регистриран на: 29 Ное 2006 Мнения: 2551 Местожителство: Неврокопъ |
|
|
Сря Май 09, 2012 1:47 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
Браво за снимките, хванал си добро време в Мелнишко.
21 метровия водопад в Беласица е фотогеничен - излязъл е добре на снимката
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Чет Май 10, 2012 12:35 pm |
|
|
alkaline
|
|
|
Пет Авг 24, 2012 11:57 am |
|
|
Gollum
|
|
|
Много красиви и професионални снимки,само не мисля,че мястото на джипа е до беседката- има си паркинг пред манастира. Нагоре е пътека,даже еко-пътека/каквото и да означава това/.
|
|
|
Пет Авг 24, 2012 2:24 pm |
|
|
Тодор
|
|
|
|
|
Това водопада който е по пътеката след хижата ли е (след задната поляна)? |
Не, това е Камешнинкият водопад, най-красивият по река Камешница, над селата Самуилово и Камена. До хижа Беласица е Ляшнишкият водопад. За повече информация по темата, вижте поста на Дидо "Водопадите на Беласица" http://planina.e-psylon.net/viewtopic.php?t=4163.
|
|
|
Пет Авг 24, 2012 4:20 pm |
|
|
Jirko
|
|
|
|
|
Много красиви и професионални снимки,само не мисля,че мястото на джипа е до беседката- има си паркинг пред манастира. Нагоре е пътека,даже еко-пътека/каквото и да означава това/. |
Горе до беседката си има черен път, всъщност близо до нея е кръстовището на два-три пътя. Беседката се намира в манастирска земя, (тук ми е нарушението). По екопътеката (която започва от беседката нагоре) естествено, че не съм навлизал инак ще падна в пропастта най-малкото. Не че нещо..но хора моля ви преди да правите забележки на някой уверете се че е лош и виновен
|
|
|
Пет Сеп 07, 2012 10:22 am |
|
|
|