Gollum написа:
Между другото ходенето в Джендема е забранено.
Последния път на излизане от него,рейнджъра ни предупреди ,че сл.път ще ни глоби по 500лв. на човек.
Освен това при инцидент въобще не виждам как може да бъде изнесен пострадал човек от там.
Хубаво е да си има и това предвид.
Благодаря за отговора. Забранено е, резерват е. Кога ли ще се научим да спазваме забраните.
Между другото ходенето в Джендема е забранено.
Последния път на излизане от него,рейнджъра ни предупреди ,че сл.път ще ни глоби по 500лв. на човек.
Освен това при инцидент въобще не виждам как може да бъде изнесен пострадал човек от там.
Хубаво е да си има и това предвид.
Благодаря за отговора. Забранено е, резерват е. Кога ли ще се научим да спазваме забраните.
Koгато в България се научим да спазваме законите; едните да не ходят по забранените места, а другите да ги глобяват по 500 лева, щом закона го повелява. Но спокойно, това в България не може да се случи в първите 100 години, такъв ни е манталитета. Много обичаме да нарушаваме забраните, като че ли, те са затова.
Абе,така е,ама хайде първо да спрат бракониерите,пък после да се занимават с нас.
Рядко минавам покрай Джендема без да чуя изстрели отдолу.
Не писах за вас или за нас!!!Отнася се за всички, които нарушават. А аз винаги мога да ви покажа мнения от друг форум, където съм писал, че сме безпомощни в България срещу БРАКОНИЕРИТЕ!!!! А те са тези които пишат забраните, и след това най-много ги нарушават. Директори, кметове, съветници, депутати, министри нарушават главоломно, но съм безпомощен, защото трябва да се "вайкам" пак на тях.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети