Автор |
Съобщение |
igurbev
|
|
|
|
|
Нищо не казаахте за щеките? |
Въпрос на лична преценка е. Щом ти пречат, не ги носи.
|
|
|
Вто Авг 07, 2012 2:59 pm |
|
|
Gamina
|
|
|
|
По ръба със сигурност ще ти се пречкат само
|
|
|
Сря Авг 08, 2012 11:43 am |
|
|
igurbev
|
|
|
|
|
По ръба със сигурност ще ти се пречкат само |
И това зависи от човека. Вярно е, че повечето хора ги прибират в случая, но аз лично се чуствам комфортно с тях там.
|
|
|
Сря Авг 08, 2012 12:01 pm |
|
|
Gamina
|
|
|
|
Възможно... Аз не мога, спъвам се в тях, пречкат ми се из ръцете, удрям хората наоколо без да искам... особено пък по въжето. В такива случаи обикновено ги нося в една ръка, че много ме мързи да ги сгъвам и прибирам.
|
|
|
Сря Авг 08, 2012 12:38 pm |
|
|
bobitata
|
|
|
Здравейте! Благодаря на всички, които ми дадоха идеи за маршрут , съвети и кураж! Вчера бях на Кончето, но за огромно мое съжаление само се качих, без да премина през него. Минахме по подсичащата Кутело пътека и излязохме в средата на Кончето. Защо, мили мои съфорумници никой не ми каза, че подсичащата е не по- малко страшна? Или не е страшна, а просто аз имам страх от височини и едва вчере разбрах за него. Ако някой от вас вчера е бил по този маршрут и е видял една лазеща... това бях аз. Въпреки частичния успех, съм безкрайно доволна от прехода и още по- влюбена в Пирин. Догодина, живот и здраве ще опитам пак, но през билото на Кутело. Искам отново да видя гледката, която се открива от Кончето- чудовищна красота и респект.
_________________ Хубавите неща ме научиха да обичам живота. Лошите- как да го живея. |
|
|
Чет Авг 16, 2012 10:36 am |
|
|
dido
|
|
|
|
Страхът е в главата ти, а там какво става ние няма как да знаем
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Чет Авг 16, 2012 11:18 am |
|
|
bobitata
|
|
|
|
|
Страхът е в главата ти, а там какво става ние няма как да знаем |
"Всичко е в главата" -зная и харесвам този израз. Упрекът ми беше само kd шега. Надявам се сте го разбрали.
А сега- към Синаница. От хижа Вихрен.Чела съм за красотата й. Дори някой я беше нарекъл "Перлата на Пирин". Маркиран ли е маршрутът от хижа Вихрен до хижа Синаница? И... очакват ли ме премеждия с тази моя глава?))
_________________ Хубавите неща ме научиха да обичам живота. Лошите- как да го живея. |
|
|
Чет Авг 16, 2012 11:30 am |
|
|
igurbev
|
|
|
Пробвай първо да напишеш Синаница в търсачката. Има теми по въпроса. (например тази)
|
|
|
Чет Авг 16, 2012 11:35 am |
|
|
Gamina
|
|
|
|
Маркиран е, няма да имате проблеми
а за Кончето.. тая подсичаща не си е работа, хем спестява половината Конче, хем е доста неприятна за минаване.
|
|
|
Чет Авг 16, 2012 11:37 am |
|
|
ggattov
|
|
|
Аз неразбрах дали под хижа Синаница, планираш и вр. Снаница, че ако ти е било неконфортно по подсичащата, не виждам как ще успееш да качиш вр. Синаница.
NB: а за всички любители на пиринския клек, и най-вече на вниманието на Дидо, тая седмица е празника на първородния и автентичен клек в България.
|
|
|
Чет Авг 16, 2012 11:47 am |
|
|
bobitata
|
|
|
|
|
Аз неразбрах дали под хижа Синаница, планираш и вр. Снаница, че ако ти е било неконфортно по подсичащата, не виждам как ще успееш да качиш вр. Синаница.
NB: а за всички любители на пиринския клек, и най-вече на вниманието на Дидо, тая седмица е празника на първородния и автентичен клек в България. |
Планирам хижа Синаница, но кажи за върха- страховете трябва да се преодоляват иначе идва ред на депресивните разстройства. Така поне пише в дебелите книги.
|
|
Чет Авг 16, 2012 12:03 pm |
|
|
dido
|
|
|
Чет Авг 16, 2012 12:17 pm |
|
|
dido
|
|
|
|
|
|
Маркиран е, няма да имате проблеми
а за Кончето.. тая подсичаща не си е работа, хем спестява половината Конче, хем е доста неприятна за минаване. |
Как да не е работа бре, я си представи, че на Кончето са се обесили 120 души и требе да чакаш на опашка по въжето.
Подсичащата е идеална, ако бързаш или искаш да избегнеш калабалъка горе.
_________________ Бутам след осмата бира |
|
|
Чет Авг 16, 2012 12:29 pm |
|
|
ggattov
|
|
|
bobitata, както по-горе беше споменато всичко е индивидуално. Виждал съм хора да се отказват почти до Синаница, има отвеси и там, аз не мога да преценя колко е стръмно, но правя сравнение, че щом ти е било неконфортно на подсичащата на Кончето - и към Синаница да кажем, че е горе-долу същото, от психологична гледна точка.
|
|
|
Чет Авг 16, 2012 12:31 pm |
|
|
Gamina
|
|
|
|
Ами то по подсичащата е същата работа бе, Дидо... не можеш да се разминеш с идващите срещу тебе. Пък и си мисля, че повечето тълпа минава по нея, а не отгоре по ръба.
|
|
|
Чет Авг 16, 2012 1:01 pm |
|
|
|