ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Лудница в Балкана. Джулай морнинг край х. Левски и х.Рай

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Лудница в Балкана. Джулай морнинг край х. Левски и х.Рай
Автор Съобщение
Jirko

Местожителство: София

Мнение Лудница в Балкана. Джулай морнинг край х. Левски и х.Рай Отговорете с цитат
Направих едно класическо преходче в балкана - Карлово-х.Левски-х.Рай-Калофер.
На някои от тези места ми беше сефте, за съжаление улучих лошо време за снимки и голямата навалица Sad

Карловското пръскало

Райското през нощта

Ето и цялата статия
http://ivanmiladinov.com/blog/raisko_pruskalo/
Пон Юли 30, 2012 8:14 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Мнение Отговорете с цитат
ZCEZBPM написа:
Ходенето до тоалетна в пълен мрак в тунела в тясната кабинка на влака е за предпочитане пред това да беше изчакал качването на тези с жадно вперените в раницата очи.
Представям си как я оставяш раницата за съхранение при тях докато отсочиш до кенефа и ме напушва един смях. Very Happy
Само си представи физиономиите им когато ги помолиш да ти я пазят за малко.Very Happy

“аа нидей ма нийдей ши та убия бъ!
Това го чета няколко пъти и всеки път прихвам. Laughing

На ниско и лесно достъпни са повечето от хижите ни за съжаление.
Простотията е обратно пропорционална на надморската височина. Smile

Откакто измислиха хитрите машинки като АТВ-та и по-"кастрираните"им братя на 2 крака,респ.-коУеУа-тази зависимост вече не важи!!!
Пон Юли 30, 2012 9:05 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
joropc

fena73 написа:
.. като АТВ-та и по-"кастрираните"им братя на 2 крака,респ.-коУеУа-тази зависимост вече не важи!!!

Ти "коУеУа"- та с ATV-тата ли сравняваш?
Пон Юли 30, 2012 10:03 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
zezo

Брех, добре, че не отидох тогава! Една от групичките палаткуващи ме покани, но имах някакво предчувствие, че Сульо и Пульо ще "отидат в рая" да посрещат джулая и предпочетох да се набутам в баховския царевичак да снимам слънчогледите Laughing
Обаче и аз не очаквах такова стълпотворение, както го описваш Very Happy Въпросната група като се върна само възклицаваха, колко било вълшебно там Smile
Пон Юли 30, 2012 10:18 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
IvayloG

Местожителство: Плевен

Елате на Планинските извори - там пък няма никой Very Happy а и от Тетевенска баба има бая хубава гледка Wink
Пон Юли 30, 2012 10:47 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
fena73

joropc написа:
fena73 написа:
.. като АТВ-та и по-"кастрираните"им братя на 2 крака,респ.-коУеУа-тази зависимост вече не важи!!!

Ти "коУеУа"- та с ATV-тата ли сравняваш?

Става дума за АТВ на 2 крака-демек-мАтор!!! Very Happy
Вто Юли 31, 2012 8:55 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

IvayloG написа:
Елате на Планинските извори - там пък няма никой Very Happy а и от Тетевенска баба има бая хубава гледка Wink

Няма и хижа,обаче...ама има конье,мухи и л**на... Confused
Вто Юли 31, 2012 8:57 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

Jirko, ти си мазохист бе човек! В тая жега с 25 кила багаж...

Вто Юли 31, 2012 10:31 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Jirko

Хаха е мазохист не, не, по-скоро съм малко глупав. Трябваше просто да се кача в Пирин вместо да се занимавам с тея водопади които и без това бяха пресъхнали. Но много ми беше мерак да ида там понеже на Райското не бях снимал още, а обикалям планини вече 4 години и в Балкана все не стъпвам. Иначе за багажа какво да ти кажа, техниката си тежи доста, няма как, а като взема и палатка и чувал, и храна за 4 дни да съм независим и то раницата свършва....
Вто Юли 31, 2012 1:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Мнение Re: Лудница в Балкана. Джулай морнинг край х. Левски и х.Рай Отговорете с цитат
НЕ НСЕ ПОЛУЧАВА ТОВА, КОЕТО ИСКАМ ДА ПИША

Балкана символ на цял полуостров

Последната промяна е направена от meco puh на Вто Юли 31, 2012 10:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Вто Юли 31, 2012 10:21 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Мнение Re: Лудница в Балкана. Джулай морнинг край х. Левски и х.Рай Отговорете с цитат
ПОВТОРНО НЕ, УПОРИТ СЪМ, ЩЕ СЕ ОПИТАМ ОЩЕ ВЕДНАЖ!!!

Вто Юли 31, 2012 10:23 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Jirko написа:
...и голямата навалица Sad...

А защо не треъгнахте в някоя друга част на Балкана, след като искахте усамотение? На мен например ми хартесва "навалицата". Не ми пречи ИВА, която тръгнала да прави навалица, със своите четири годинки, които не можеше да ми каже на чист български език и ми ги показа с четирите си пръста.
http://media.snimka.bg/s1/0847/027937089.jpg?r=0
Освен че не ми пречеше, правеше ми удоволствие да виждам такава "навалица", например, навалицата на krasy. Да са живи и здрави децата и родителите,които правят "навалица".Ето една "навалица", която ме зарадва на вр.Мусала:
http://media.snimka.bg/s1/0846/027937016.jpg?r=0
Омръзнало ми е да виждам самота, искам посещение на българските планини, като преди няколко дни на вр.Мальовица:
http://media.snimka.bg/s1/0847/027937088.jpg?r=0
Моята молба е, аз ви моля, не правете "навалица" ако не можете да я търпите. Много е просто.

Вто Юли 31, 2012 11:04 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Jirko

Тук може да поспорим. Първо аз не съм търсел усамотение, това се разбира ако прочетете статията, исках просто да направя снимки на спокойствие, без да ми се натрапва зарята и чалгата. И второ, ако прочетете текста в статията, преди да пишете тук ще разберете че думата "навалица" използвам под друг контекст, но просто не искам засягам никой. Посещаемостта на планините е хубаво нещо, но и тук във форума много пъти е обсъждано, колко е добре това когато ситуацията ескалира и се превърне в тази която е на 7те езера в момента или пък както беше този уикенд на х.Рай.
А забитите места на които хора не ходят ги знам много добре, основно ходя по такива, но все пак и аз искам да видя х.Рай или 7те езера.
Сря Авг 01, 2012 9:40 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
t.hristov

"Омръзнало ми е да виждам самота, искам посещение на българските планини" Very Happy
Напълно подкрепям meco puh.
Радвам се когато има навалица по пътеките в планината. Дай Боже и за напред да е така в нашите планини.
Сря Авг 01, 2012 11:55 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

ZCEZBPM написа:
krasy написа:
"Омръзнало ми е да виждам самота, искам посещение на българските планини" Very Happy
Напълно подкрепям meco puh.
Радвам се когато има навалица по пътеките в планината. Дай Боже и за напред да е така в нашите планини.

Никой не е против навалицата и това хората да се забавляват, но това там е било гмеж от курбанджии.
Содом и Гомор.
Това аз дето преживях на Добрила където за да излеза сутринта се наложи да прескачаме повръщаното абе нямам думи.

Добре че дядо ми не знае какво става там, ще се обърне в гроба! Поне х. Рай трябва да се опази някак си, това е символ!

Сря Авг 01, 2012 4:12 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.