Автор |
Съобщение |
dobber
|
|
|
Пон Юли 23, 2012 2:39 pm |
|
|
Emil
|
|
|
Най-после нещо градивно
И после като стане интересна ще се скарат за собствеността по стар български обичай.
|
|
|
Пон Юли 23, 2012 4:04 pm |
|
|
ognedishasht
|
|
|
Това е страхотна новина, дано да е на хаирлия!
Би било добре всеки от ходещите да помогне, колкото може.
|
|
|
Сря Юли 25, 2012 11:36 pm |
|
|
IvayloG
|
|
|
Аз и без това мисля да минавам от там след 20 август и ако ме искат може да остана за 1-2 дена да се поизпотя над камъните и тухлите
|
|
|
Чет Юли 26, 2012 10:59 am |
|
|
ilio
|
|
|
|
Сутринта звъннах на жената, посочена като организатор.
Идната седмица (28 юли) има общински съвет където ще се изяснят основните цели на ремонта.
Доколкото разбрах собствеността е на общината.
Като цяло трябва да се направи проект според наличните средства и желание. Съдейки по моя проектантски опит ако спазва процедурата за проектиране и узаконяване на всички бумаги, най рано на пролет ще почне ремонта.
_________________ В планината лоша ракия, грозна жена и неприятно време - няма!
|
|
Пет Юли 27, 2012 4:08 pm |
|
|
Psychosapiens
|
|
|
Браво !
Утре си хващам палатката и апарата и отивам да видя кво става на място ако попадна на интересно инфо ще споделя.
_________________ Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source |
|
|
Съб Юли 28, 2012 12:51 am |
|
|
trix
|
|
|
|
от коментарите.....
"Една поправка - хижата беше оставена в перфектно състояние. И беше разграбена от същите тези граждани-селяни на Антон с помощта на същите собственици на коне...."
_________________ Враг няма, спокойно. Всичко е вече зомбирано. |
|
|
Съб Юли 28, 2012 10:51 am |
|
|
Emil
|
|
|
На същото мнение съм като trix. Познавам много местни там, научат ли че е безнаказано да рушат и крадат става така. Имат късмет, че е малко високо и труднодостъпно за циганите, че иначе и тухлите щаха да са свалили вече.
Последно се качвах там през 1998, и все още само 2-3 стаи бяха в кофти състояние, където конярите и др. подобни се квасят всяка вечер. Останалите стаи си бяха подредени със сгънати одеала по тях ....
Дано се намри свестен хижар и общината да погледне дългосрочно на това а не да поиска веднага да вземе едни пари от там. Могат да поискат и спонсорство от Кумерио, бившото МДК. Те толкова много тровят и лъжат, че от време на време от гузна съвест спосорират подобни начинания.
|
|
|
Съб Юли 28, 2012 11:55 am |
|
|
|