ognedishasht - до колкото знам оранжевата боя, освен че е видима през ноща, би трябвало да се измие след 2-3 дъжда. Не е блажна боя. За парцалчетата - също мисля че се свалят, но може да са изпуснали тук таме някое.
Сотиров - да бяга се през цялото време.
ognedishasht - до колкото знам оранжевата боя, освен че е видима през ноща, би трябвало да се измие след 2-3 дъжда. Не е блажна боя. За парцалчетата - също мисля че се свалят, но може да са изпуснали тук таме някое.
Сотиров - да бяга се през цялото време.
Не се измива - пробвах.
И не, не е пропуск. Просто нищо не е сваляно. Поне в южната част, откъдето минах.
Нед Юли 22, 2012 9:25 am
valdesbg
Хъ , и другиму бърка в очите , мислех само мен дразни ..
@Emil , поздрави от Венци имаш . Добре ни посрещнаха , отлично - човешко отношение , пак ще ги посетим .
Нед Юли 22, 2012 7:21 pm
dobber
ognedishasht написа:
Не се измива - пробвах.
И не, не е пропуск. Просто нищо не е сваляно. Поне в южната част, откъдето минах.
Това положение и според мен е недопустимо. Преди обиколката говорихме с организаторите и бе ясно че боята се измива. За лентичките не говорихме. Скоро ще ходя при тях и ще им го кажа.
Нед Юли 22, 2012 9:51 pm
dobber
dobber написа:
ognedishasht написа:
Не се измива - пробвах.
Това положение и според мен е недопустимо. Преди обиколката говорихме с организаторите и бе ясно че боята се измива. За лентичките не говорихме. Скоро ще ходя при тях и ще им го кажа.
В неделя минах отново отсечката между Брезите и Бояна и боята си стоеше (включително и в квартал бояна). Грозна работа.
Часовете са според зоната GMT + 3 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети