Много добро ходене сте направили, проследих ви маршрута по картата, хич не е малко пътя. Аз на другия ден ходих до 7-те езера, но беше нестабилно времето за съжаление. Виж, като спрат тези порои, определено ще се опитам да мина по тези места
Сря Юни 06, 2007 6:15 pm
goro_levskara
Да наистина си беше супер, не бях качвал другите купени като изключа Големия досега и наистина останах много доволен. Дидо, ако ти се скита из Рила този уикенд драсни, че ни ми се ходи сам, а засега така се очертава. Разбира се това се отнася и за всеки, който иска да се разходи за два дена в планината. Маршрутът ми е следният:
събота- кв.Бистрица-Черни връх-хижа Иван Вазов
неделя- хижа Иван Вазов- Езерата- Говедарци (като слизането може и другаде да е)
Чет Юни 07, 2007 8:56 am
dido
Абе в колебание съм голямо да ти кажа. По-рано писах, че се замислям да дойда. Времето обаче е калпаво, онзи район държи много влага и облаци, някак си не ми се ходи в мъзга до шия, без да се види нищо наоколо ...
Чет Юни 07, 2007 10:48 am
goro_levskara
Е нищо де, другият път .... Тя Рила няма да избяга.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети