Здравейте, може ли някой да ми каже горе долу продължителността на следните отсечки:
Боровец - връх Мусала
в. Мусала - хижа Грънчар
х. Грънчар - х. Рибни езера
х. Рибни езера - з. Кобилено бранище
з. Кбранище - з. Орловец
з. Орловец -в. Мальовица(някой случайно може ли да ми каже откъде е пътя по петлите? и покрай злия зъб)
в. Мальовица - Сълзата(от 7те)
Сълзата - Лифта до пионерска
Пионерска - Сапарева баня (тук има ли някакви варианти, които да не включват ходене пеша?)
БЛАГОДАРЯ МНОГО!!! Като от Орловец до мальовица възможно ли е да се стигне? И откъде трябва да се тръгне от БАК, за да се качим до въпросната пътека ако я има?
Пон Юли 16, 2012 1:22 pm
Emil
Времената са много относително нещо. Ориентираи ме поне за колко подготвени хора става въпрос и с колко багаж ще са.
Ще бързате ли, за време ли е или ще е лежерно.
Времената могат да се различват до повече от два пъти, в зависимост от тези фактори.
Вчера слязох от Петлите и бях по част от този маршрут.
Ако ми конкретизираш малко повече ще се опитам да ти дам някакви времена по памет.
Ако знаеш как да стигнеш от Кобилино Бранище до Орловец,трябва да знааеш и как да продължиш-това си е "Мальовишкия трверс"
Все пак ще поясня-от БАК(Орловец) се тръгва нагоре и на северозапад по един стръмен сипей като се следи най-ниското място между Зъба и Орловец-"Злия прозорец".От там-по ръба към Орловец и през Петлите...има пътечка.Слизането от Орловец трябва да става внимателно-има 2-3 по-"интересни"участъка с голям наклон.
Успех!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети