Здравейте, нов съм в този форум, но имам един въпрос, на който се надявам ще намеря отговор
Решили сме да направим един не много популярен преход, защото за него не намирам никаква информация. Мисля да тръгна от Говедарци през местността Овнарско и към Йончевото езеро. Намерих информация за червената маркировка от Овнарско към ЦПШ Мальовица, че е добра, но ме интересува синята маркировка към заслон Страшното езеро дали е поддържана? Също има ли места, където може да се заблуди човек ? Лошото е че тръгването ще е малко по-късно и няма да има време за губене. Предполагаемо време (предполагам) ще е около 5-6 часа, за средно активни планинари, ако е повече се надявам да ме поправите. Има ли трудни и опасни терени ?
Предварително благодаря за всяка помощ, с която бихте помогнали.
Пон Юли 09, 2012 6:43 pm
Antoon
Няма проблем, навсякъде по маршрута има ясни пътеки и варкировка, единствено е досадно ходенето от Говедарци към Овнарско в началната част по асфалта в полето докато се влезе в гората.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети