Здравейте,
Днес (1 юли) изгубих винено червено дамско яке, малък размер, марка Arcteryx, някъде по стълбовата маркировка от Черни връх до Железница. Не мога да дам по-точно място, защото горе якето беше на мястото си, не сме спирали до малко над Железница - там забелязах, че две от закопчалките на капака са отворени, а чак в София се сетих, че на тях беше прикрепено якето.
Ако някой го е забелязал, ще бъда страшно благодарна да ми пише! Може да не звучи като сериозен проблем (моя си е грешката да го държа отвън), но за мен е - беше почти ново и много трудно си намирам такъв размер..
Предварително благодаря!
Нед Юли 01, 2012 8:48 pm
Yassen
Стискам всички палци да си получиш, якето. Ако си загубя арктерикса, сигурно бих плакал безутешно.
Успех!
Пон Юли 02, 2012 12:54 pm
Apokalyptra
Благодаря Честно казано като видях какво става в близост (пожара край х. Физкултурник), това съвсем не ми се струва толкова важно
Пон Юли 02, 2012 5:23 pm
toni
Apokalyptra написа:
Благодаря Честно казано като видях какво става в близост (пожара край х. Физкултурник), това съвсем не ми се струва толкова важно
Вчера минах по този маршрут и яке не видях. Дано някой друг преди мене да го е намерил и да ти го върне.
Вто Юли 03, 2012 10:26 pm
Yassen
Apokalyptra написа:
Това е така. Якетата и горските пожари не са в една категория. Тъгата за първото изгаря във второто.
Бях там точно преди пожара. Болната гора бе абсолютно суха, готови подпалки. Мислех си, докато ходех, че тук рано или късно ще вилнее пожар. Ама и пророк се извъдих
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети