ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Гара Стряма- село Габарево...ама по билото на Стара планина.
Иди на страница 1, 2  Следваща

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Гара Стряма- село Габарево...ама по билото на Стара планина.
Автор Съобщение
Plamen К

Местожителство: Казанлък

Мнение Отговорете с цитат
Ехеее, браво, браво!!!
Чудесно сте походили и снимките са супер! Браво! Respect
Вто Юни 26, 2012 11:50 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
meco puh

Местожителство: обл.Разград

Едно браво и от мен. Доста уморително ходене. Най-лошото, дъжда и гръмотевиците. Ще ви останат спомени, да не забравите скоро. Браво и на двамата!!!
Разимнали сме се с един ден, на х.Тъжа бях на 23 Юни.

Балкана символ на цял полуостров
Вто Юни 26, 2012 11:58 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
mislesht

Местожителство: Пловдив

Мнение Re: Гара Стряма- село Габарево...ама по билото на Стара план Отговорете с цитат
Никога не съм се качвал от гара Стряма, записах си го!

ZCEZBPM написа:

Преди Беклемето редовното стадо с няколко каракачанки.
Не удряйте щеките една в друга, защото това ги побърква

Много странно, точно това правя всеки път при среща с кучета и винаги ме е спасявало. Значи ако бях там щях да загазя...

Вто Юни 26, 2012 12:29 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
igurbev

Местожителство: София

Сериозен преход и хубав пътепис Smile . Жалко за малшанса с времето точно между Амбарица и Тъжа.
А за трака, изглежда си експортнал всичко що си имал досега. Може би ще е добре да разделяш и записваш различните преходи в отделни файлове, иначе сам скоро няма да можеш да се ориентираш в купчината, ако ти дотрябва нещо конкретно Smile
Вто Юни 26, 2012 12:53 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mislesht

Мнение Re: Гара Стряма- село Габарево...ама по билото на Стара план Отговорете с цитат
ZCEZBPM написа:

Кучетата в Стара планина не ме притесняват. Поне тези които съм срещал досега.
Прекалено са цивилизовани и са загубили някак си от инстинкта да пазят стадото.

В Родопите срещнах на няколко пъти каракачанки от сой.
Не знам обучават ли ги или селекцията им е такава че генчето си казва думата и им идва отвътре, но атаките им макар и да се оказваха блъф бяха така истински че краката ми потреперваха.

.

Не си попаднал на подходящи. А може би защото не си бил сам. Между заслон Ботев и Дюза, преди 3 години хич не бяха дружелюбни. Опитаха се да ме заградят. Валеше дъжд, подхлъзнах се, паднах в хвойната...абе оправих се само с щеките. Иначе оставаше ножът само.

А този автобус в 14:45, за къде е? Питам, защото тази година намалиха влаковете и положението стана зле с транспорта. А сигурни разписания на автобусите в интернет май няма.

Вто Юни 26, 2012 5:34 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
Yan4o

Местожителство: Варна

Браво, много хубав преход, мога само да ви завидя .
А между другото , излезе че сме се видели на х.Тъжа (сега те познах по снимките) - аз бях от по-голямата групичка (то не че имаше други на хижата Very Happy ), която хапваше и се търкаляше по поляната , след като бяхме пристигнали от Мазалат.
Определено ви личеше, че доста сте ходили. На другата сутрин, доколкото разбрах, сте станали по-рано от нас и сте тръгнали към Триглав. Ние се връщахме към Мазалат и Парт. песен, но към 6 и нещо тръгнахме.
Вто Юни 26, 2012 5:55 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гунди

Местожителство: Стара Загора

Very Happy да се включа и аз-автобусът беше от Пловдив-пишеше"Пловдив-Казанлък".Дойде изневиделица и в бързината колегата грабна раницата и тоника(май беше битер лимон),но забрави щеките(и аз се ядосах за тях).Благодарско за комплиментите,но трябваше да кажеш,че на Купена едва не напълних гащите(то и затова снимката не стана много сполучлива-изглеждаше като тъмен ангел на отмъщението).Но с твоето окуражаване всичко мина благополучно! Smile Дааа,добър тандем бяхме двамата,добро темпо държахме!Пак трябва да мръднем някъде(като се пооправят мазолите,пришките и коленете! Very Happy

Вто Юни 26, 2012 9:58 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Emil

Местожителство: Sofia

Бреййй , БРАВО Very Happy
Най-интересно ми беше началото и края на този преход, както направи аналогия с картата (че и аз я имам тази)
То тази година си взех Балкана вече, макар, че си мисля за едни два дена фото хънтинг около Марагедик, през есента, но догодина ще добавя нещо от сегашния ти маршрут.
Снимката дето ти я направил Гунди е екстра. Загадична е.Very Happy
Сря Юни 27, 2012 12:03 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
mislesht

ZCEZBPM написа:

Този преминаващия ни дойде обаче като бонус.
Някой слезе иначе на знам дали щеше да спре.

Да, точно това ми беше на ум. Не спира този автобус на стоп, ял съм му попарата, но в обратна посока. Иначе ако си вътре и му кажеш - спира. Така ме е спирал на Търничени. Иначе е удобен от Пловдив. Сутрин около 8 е в Калофер.

Сря Юни 27, 2012 11:44 am Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла ICQ Номер
mikesli

Местожителство: Сливен

Мнение БРАВО Отговорете с цитат
Браво, здраво ходене. И аз харесвам така....
Впечатлен съм, особено след като разгледах подробно трак-а. В рамките на 2 месеца 3 сериозни разходки в Рила, Родопите и Балкана. Момчета обадете ми се за някое ходене да се пробвам с вас ..... Мисля, че ще мога да издържа темпото Smile
Сря Юни 27, 2012 3:51 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
fena73

Местожителство: Ст.Загора

Браво на градските!!! Respect Много готин преход-двата дни съвпадат с нашия вариант когато минавахме Ком-Емине-Ехо-Добрила и после до Тъжа!Първия обаче го съкратихме като предния ден се "изнасилихме" с още 2 часа напред-до Козята стена
Писахте ли се в новата"домова книга"на заслона на Кадемлията???
Между другото да споделя че и на мен ми се загуби гпс-сигнала на Ботев-точно когато се срещнахме с теб на заслона.но ти(както винаги Laughing )тръгна по-рано с челника-ние точно ставахме...май беше октомври или ноември....
Сря Юни 27, 2012 6:30 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ПАВЕЛ

Браво, чудесен преход сте направили

ZCEZBPM написа:

.......Тръгнахме по светло към 5:10........

........Тръгнахме към 4:20........

........Трябва ли да споменавам, че пак станахме рано Smile......

Това е нечовешко Не, не, не! - не бих си причинил такова нещо Laughing ! Понякога се налага -ОК, но в серия от няколко дни Confused ...Не е за мен Smile ! Колко часа спиш и въобще как възстановяваш в такъв "режим на работа" ?

Сря Юни 27, 2012 8:52 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
fena73

Местожителство: Ст.Загора

ZCEZBPM написа:
fena73 написа:
Браво на градските!!! Respect Много готин преход-двата дни съвпадат с нашия вариант когато минавахме Ком-Емине-Ехо-Добрила и после до Тъжа!Първия обаче го съкратихме като предния ден се "изнасилихме" с още 2 часа напред-до Козята стена
Писахте ли се в новата"домова книга"на заслона на Кадемлията???
Между другото да споделя че и на мен ми се загуби гпс-сигнала на Ботев-точно когато се срещнахме с теб на заслона.но ти(както винаги Laughing )тръгна по-рано с челника-ние точно ставахме...май беше октомври или ноември....

Разписахме се.
Даже под името и датата сложих ника си че да е по-ясно.
Края на октомври беше и сигурно съм гонил някой автобус, но хванах стоп чак до вкъщи.
Не беше много рано . Може би половин час преди съмване, ама не помня точно. Smile

Ама ти си си запомнил целия ник ли ве???? Very Happy Започваш да ставаш"нормален" а това не ми харесва... Sad сега трябва да запомниш и разписанието на автобусите и какво пише по табелите им....
Сря Юни 27, 2012 9:14 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Todor

Разбрах, че от Добрила до заслона Ботев сте го направили за около 6 часа. Интересно колко излезе до Тъжа?

Ние все през септември го минаваме - няма мълнии, но денят не ни стига - 13-14 часа ни излиза и в Тъжа се спускаме на фенерчета Smile
Сря Юни 27, 2012 10:56 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Todor

Цитат:
fena73 написа:

Ама ти си си запомнил целия ник ли ве???? Very Happy Започваш да ставаш"нормален" а това не ми харесва... Sad сега трябва да запомниш и разписанието на автобусите и какво пише по табелите им....

Very Happy Very Happy Честно казано не го помня .
Ако не го кажа в скоропоговорката *Znam Che E Zaeto Be .....* не мога да се сетя за буквите.

Същото е и с телефонния ми номер ако не го кажа първо кода и после цифрите по три не мога да се сетя за него. Една по една цифрите убий ме няма начин да ги кажа.Smile

Това ми напомни за цветовете на дъгата на руски : Каждый Охотник Желает Знать Где Спрятан Фазан - Красный Оранжевый Желтый Зеленый Голубой Синий Фиолетовый
Сря Юни 27, 2012 10:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.