Имам нужда от съвет.. Планирам почивка в Пирин, хижа Безбог не съм бил до сега в Пирин. Идеята ми е да правя еднодневни преходи и да се връщам в хижата, но незнам кои места си заслужава(са красиви) да се видят, на един ден път. На ясно съм, че няма еднозначен отговор и бих бил благодарен на някакви предложения.
Благодаря и хубаво време на всички!
Нед Юни 24, 2012 2:24 pm
Nikoloff
Единия ден мисля да е за поповото и кременските езера, за другия обаче нямам идея
Нед Юни 24, 2012 2:51 pm
barabata
Регистриран на: 18 Юни 2012 Мнения: 1 Местожителство: Варна , София
Ето извадка от информацията която аз съм си запазил :
Трудно е да се определи кое е по-красиво. За мен изобщо пребиваването в планината е успокояващо.
Нед Юни 24, 2012 3:04 pm
dido
Ако си за повече от 3 дена, отиди до з. Тевно езеро и се мотай наоколо, варианти има много.
_________________ Бутам след осмата бира
Нед Юни 24, 2012 5:42 pm
Nikoloff
barabata, dido Благодаря за предложенията! Гледах снимки, определено ще се ходи и до тевното езеро. Обаче dido, защо ако съм за повече от три дни ?
Ако има други идеи, давайте!
Нед Юни 24, 2012 8:59 pm
dido
Имаш 1 ден сумарно придвижване до заслона и обратно, та ако си за стандартна двудневка в района няма да имаш много време за лъчове.
Нед Юни 24, 2012 9:04 pm
Nikoloff
Ами нещо такова.. по-скоро 2 дни и половина, ама тя тая половина незнам за какво ще стигне, все пак ще пътувам от Варна. Дали е подходящ варианта единия ден отида до кременските и поповото езеро, а другия до з.тевното езеро, удачно ли?
Нед Юни 24, 2012 9:13 pm
dido
Ако ще биеш път от Варна, по-добре вземи още някой и друг ден отгоре - примерно да разполагаш с 4 дни.
Нед Юни 24, 2012 9:16 pm
Nikoloff
Прав си, разбира се.. ама колкото-толкова. Мисля това да остане маршрута Ден1.Попово Езеро, Кременски езера; Ден 2.Тевното Езеро. Ако генерално бъркам нещо приемам коментари
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети