Автор |
Съобщение |
vic33
Регистриран на: 07 Юни 2012 Мнения: 5 Местожителство: Teteven/Sofia |
|
|
Пет Юни 15, 2012 1:19 pm |
|
 |
dido
|
|
|
|
Благодаря за споделените гледки!
Само да вметна. На първата снимка не се вижда в. Конгур. Това, което се вижда е местността Истибей, или най-източните ниски привършия на Беласица. Самият Конгур остава силно вдясно извън кадъра.
_________________ Бутам след осмата бира  |
|
|
Пет Юни 15, 2012 1:42 pm |
 |
 |
vic33
|
|
|
 |
 |
Благодаря за споделените гледки!
Само да вметна. На първата снимка не се вижда в. Конгур. Това, което се вижда е местността Истибей, или най-източните ниски привършия на Беласица. Самият Конгур остава силно вдясно извън кадъра. |
Съгласна съм и внасям поправката! Благодаря!
|
|
|
Пет Юни 15, 2012 5:24 pm |
|
 |
Тодор
|
|
|
Поздравления за чудесните снимки!
|
|
|
Съб Юни 16, 2012 12:50 pm |
|
 |
vic33
|
|
|
 |
 |
Поздравления за чудесните снимки! |
Благодаря!
|
|
|
Съб Юни 16, 2012 1:28 pm |
|
 |
elena
|
|
|
Чудесно ходене и чудесни гледки!
За колко часа направихте прехода от хижа Конгур до върховете и обратно, има ли достатъчно вода по пътя, смятаме в скоро време да направим този маршрут.
_________________ В ПЛАНИНАТА Е КРАСОТАТА НА ЖИВОТА. |
|
|
Пон Юни 18, 2012 10:19 pm |
|
 |
vic33
|
|
|
 |
 |
Чудесно ходене и чудесни гледки!
За колко часа направихте прехода от хижа Конгур до върховете и обратно, има ли достатъчно вода по пътя, смятаме в скоро време да направим този маршрут. |
Честно да ти кажа, доста спирахме по пътя, но с добро темпо и по-кратки почивки 3.30 - 4 часа отиване до вр. Радомир (х.Конгур - вр.Конгур - 1.40 - 2 ч; вр. Конгур - вр. Радомир - 2 ч), връщането беше доста бързо.. Вода има м/у двата върха, но ако не минаваш по зимния маршрут (през билото) и мисля че преди първия връх.
Имаше един ентусиасти преди нас... Те бяха тръгнали от Петрич в 7 сутринта, ходили са до Радомир и към 20 вечерта са били в Петрич... но за нас беше малко непосилно, затова нощувахме в бившата застава.
|
|
|
Вто Юни 19, 2012 8:52 am |
|
 |
Antoon
|
|
|
|
Преди години, като спах на х.Конгуро имаше няколко леки коли (аз се качих пеша). Понеже трябва да водя едни хора, дето хем не могат да се качат от долу, хем не искат да спят на хижата, въпросът ми е имаше ли и сега леки коли на хижата, т.е. проходим ли е пътят до там за нормална кола?
|
|
|
Вто Юни 19, 2012 11:18 am |
|
 |
vic33
|
|
|
 |
 |
Преди години, като спах на х.Конгуро имаше няколко леки коли (аз се качих пеша). Понеже трябва да водя едни хора, дето хем не могат да се качат от долу, хем не искат да спят на хижата, въпросът ми е имаше ли и сега леки коли на хижата, т.е. проходим ли е пътят до там за нормална кола? |
Малко след отбивката за х. Беласица асфалтът свършва и започва черен път.... на места е доста стръмно и поизорано. Не е невъзможно, но ако не сте с високопроходима кола поне да не е ниска и нова... ако ме разбираш
|
|
|
Вто Юни 19, 2012 12:47 pm |
|
 |
|