харесва ми как сте излезли над облаците и небето като синя панделка над Вас
Пон Яну 24, 2011 11:25 pm
misamanda
Може ли някой да ми каже има ли маркирана пътека от Зелениград до вр.Руй и за колко време може да се изкачи.
Вто Юни 12, 2012 1:52 pm
Valio
Регистриран на: 28 Окт 2008 Мнения: 304 Местожителство: София, Враца
От връх Руй слизахме до село Зелениград с помощта на GPS, защото няма маркировка. Няма дори и в картата за GPS.
Чет Юни 14, 2012 7:19 pm
misamanda
Благодаря. Видях че сте слизали през зимата, но все пак, колко време ви беше необходимо?
Пет Юни 15, 2012 3:48 pm
Valio
Регистриран на: 28 Окт 2008 Мнения: 304 Местожителство: София, Враца
от село Забел до връх Руй - 3.00 часа;
от връх Руй до село Зелениград - 1.45 часа;
от село Зелениград до село Забел - 0.55 часа;
общо - 5.40 часа.
Пет Юни 15, 2012 7:08 pm
ilievvli
За изкачването на вр.Руй не е необходим открит лист от много отдавна. Понеже е на границата е необходима само лична карта.
Проблемът е, че много малко хора знаят за това изкачване. Повечето, като мен научават в последствие.
Ако искате да популяризирате изкачването, пускайте обяви с датите за изкачването, примерно в този форум поне един месец предварително и тогава шансът да има повече туристи е много по-голям
Поздрави
Вто Юли 02, 2013 10:20 pm
Тодор
Участвал съм в проявата на връх Тумба "Балкани без граници", която се организира през месец август вече повече от 10 години. До сега не знам и не съм чувал да е имало проблеми с българската или с македонската гранична полиция. Откритите листове отдавна са в историята. Явно на връх Руй се е случило нещо друго. Който знае подробности да пише.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети