Автор |
Съобщение |
fena73
Регистриран на: 16 Окт 2011 Мнения: 1930 Местожителство: Ст.Загора |
|
Проблем със сваляне на тракове |
|
Здравейте!Искам да споделя проблем със сваляне на трак от гпс-а към мап-сорс-а!Исках да предоставя трак от еко пътеката над Тетевен до заслона"Опасен зъб"Давам му"reciеve to device"а той ми казва-нямало наличен трак Явно проблема е при мен но не мога да разбера къде Ако се сещате какво може да пробвам-пишете!!!
|
|
|
Пон Юни 04, 2012 10:08 am |
|
 |
dido
|
|
|
|
"Send To" или "Receive From" 
_________________ Бутам след осмата бира  |
|
|
Пон Юни 04, 2012 10:32 am |
 |
 |
Ристо Туристо
Регистриран на: 02 Окт 2008 Мнения: 4325 Местожителство: на 950 м.н.в. |
|
|
|
Предполагам си ползвал този бутон:
Но първо трябва да свържеш устройството с USB кабела към компютъра и да го включиш /устройството/.
След това компютъра го разпознава и програмата също.
Ако не го - то трябва да инсталираш драйвери за него. Уинбоуз 7 го прави автоматично.
Та ако устройството е разпознато и ти дава този резултат за който споменаваш, то това значи, че не си записал следа /трак/ на машинката... 
_________________ Енциклопедия за ЕКИПИРОВКАТА за туризъм.
Палатки *** Туристически обувки |
|
|
Пон Юни 04, 2012 5:19 pm |
|
 |
ilievvli
|
|
|
При мен мапсорса също не намира нищо, ако преди това не съм преминал на GPS през опцията Export GPX. Виж си за твоя модел как е.
|
|
|
Пон Юни 04, 2012 7:51 pm |
|
 |
fena73
|
|
|
 |
 |
Предполагам си ползвал този бутон:
Но първо трябва да свържеш устройството с USB кабела към компютъра и да го включиш /устройството/.
След това компютъра го разпознава и програмата също.
Ако не го - то трябва да инсталираш драйвери за него. Уинбоуз 7 го прави автоматично.
Та ако устройството е разпознато и ти дава този резултат за който споменаваш, то това значи, че не си записал следа /трак/ на машинката...  |
Устройството е включено,разпознато, трак си има даже съм го именувал,вижда се като файл в машинката когато вляза в папката гармин -и не ще....
обратното упражнение съм го правил и става-да кача в машинката трак...
Последната промяна е направена от fena73 на Вто Юни 05, 2012 7:03 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
Вто Юни 05, 2012 6:57 pm |
|
 |
fena73
|
|
|
 |
 |
При мен мапсорса също не намира нищо, ако преди това не съм преминал на GPS през опцията Export GPX. Виж си за твоя модел как е. |
Нещо таковаще да е...от къде да ги търся тях настройки???в машинката предполагам... 
|
|
|
Вто Юни 05, 2012 7:02 pm |
|
 |
ilievvli
|
|
|
 |
 |
 |
 |
При мен мапсорса също не намира нищо, ако преди това не съм преминал на GPS през опцията Export GPX. Виж си за твоя модел как е. |
Нещо таковаще да е...от къде да ги търся тях настройки???в машинката предполагам...  |
Зависи с какъв модел GPS си.
Аз ползвам GPS-а на GSM Nokia E52 с Garmin Mobile XT. При него начина е следния:
Ако ползваш Гармин ХТ на английски --> Tools -> Manage My Data -> Tracks -> бутон Manage -> Export GPX. След извършването на експорта -> Done.
Ако ползваш Гармин ХТ на руски --> Средства -> Управление данни -> Треки -> бутон Управление -> Експорт GPX. След извършването на експорта -> Готово.
Ако си с нещо подобно пробвай този начин, ако ползваш някакъв друг GPS трябва да ти каже някой с такъв GPS.
|
|
|
Вто Юни 05, 2012 10:04 pm |
|
 |
|