Здравейте,може ли да ми кажете имали маршрут от Седемте Рилски езера до Връх Мусала ? И ако има такъв маршрут колко часа е ?
Вто Май 29, 2012 9:34 pm
dobber
Последните няколко години ми е мечта да направя точно този маршрут за максимално кратко време (под 24часа). Все нещо става и се отлага... Дано това лято ме огрее щастието
Сря Май 30, 2012 2:04 pm
Crosby_1987
Много път идва за времето което имам няма как да стане за съжаление..
Последните няколко години ми е мечта да направя точно този маршрут за максимално кратко време (под 24часа). Все нещо става и се отлага... Дано това лято ме огрее щастието
Става ако спираш само да си завързваш връзките и по дребни физиологични нужди....
Чет Май 31, 2012 9:28 am
Gamina
Ястребец - Рибни миналото лято го направихме за 11 часа, без бързане, с много почивки, над половин час висене на Мусала, бира след Джанка, джапане по поточета, хапване, раздумки с тоя-оня по пътя... Това може да се съкрати доволно
От там нататък обаче - маането през Кобилино бранище и после до Раздела ще е купон (щото ще е яко да се мине траверса, иначе - Мальовица, Вада, Ловна и viola). В обратна посока май е по-постижимо
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети