Автор |
Съобщение |
mircho
|
|
Якета Тримм |
|
Някой да е ползвал яке на Тримм и впечатления от тях да има. Търся си яке до около 170лв някакво предложение да имате като изискването ми е: качулка, вентилационни ципове под мишниците или още по-добре отпред на гърдите, ръкавите да са без ластик а с велкро лента, дишащо, трисезонно с мрежа от вътре както и на качулката. Те това е и да е възможно по-леко.
|
|
|
Пет Май 25, 2012 3:48 am |
|
 |
mmmda
|
|
|
|
Аз използвам това яке : http://www.ekipirovka.com/index.php?p=8&pid=933
от година и половина и съм доволен. Има приличен воден стълб .. единствения слаб момент му е ципът на качулката, който не е направен особено стабилно. Иначе циповете под мишниците са много удобни 
|
|
|
Пет Май 25, 2012 11:49 am |
|
 |
mircho
|
|
|
|
Колега най-вече ме интересува как се справя с дишането за дъжда имам дъждобран но запарва ли при по-голямо натоварване, изкачване и прочие? Ципа на качулката изпуска или какво? За тези пари все се надявах да намеря нещо без сваляща се качулка ама май те са по-висок клас както и ценови . Тъй като не съм го видял още на живо ръкавите тесни ли са или са по-свободни, широки?
|
|
|
Пет Май 25, 2012 5:29 pm |
|
 |
bebo79
|
Re: Якета Тримм |
|
 |
 |
Някой да е ползвал яке на Тримм и впечатления от тях да има. Търся си яке до около 170лв някакво предложение да имате като изискването ми е: качулка, вентилационни ципове под мишниците или още по-добре отпред на гърдите, ръкавите да са без ластик а с велкро лента, дишащо, трисезонно с мрежа от вътре както и на качулката. Те това е и да е възможно по-леко. |
И аз като теб се чудя между тези 2 якета на Trimm
Nellon
http://www.ekipirovka.com/index.php?p=8&pid=1775
и
Vista
http://www.stroi.bg/p/art0008789-qke-trimm-vista.html
Сравнително евтини са спрямо другите якета,второто много ми харесва, Nellon пък много го хвалят.
|
|
|
Съб Май 26, 2012 12:44 pm |
|
 |
mircho
|
|
|
|
Още някое мнение няма ли от ползващи продукти на Тримм?
|
|
|
Пон Май 28, 2012 5:03 pm |
|
 |
mmmda
|
|
|
|
 |
 |
Колега най-вече ме интересува как се справя с дишането за дъжда имам дъждобран но запарва ли при по-голямо натоварване, изкачване и прочие? Ципа на качулката изпуска или какво? За тези пари все се надявах да намеря нещо без сваляща се качулка ама май те са по-висок клас както и ценови . Тъй като не съм го видял още на живо ръкавите тесни ли са или са по-свободни, широки? |
Запарва, но значително по-малко от дъждобран, реално сигурно има подобен тип екипировката, която не запарва, ама не съм използвам все още Ципът просто се посчупи леко, но качулката има и лепенки и така я използвам от известно време, но е окей. Ръкавите са свободни.
|
|
|
Пон Май 28, 2012 5:31 pm |
|
 |
mircho
|
|
|
|
Горе долу средно качество яке толкоз пари/толкоз има по някой кусур но общо взето става така ли да разбирам?
|
|
|
Пон Май 28, 2012 8:30 pm |
|
 |
bitterman
Регистриран на: 29 Юли 2009 Мнения: 280 Местожителство: ГРАД ДОБРИНИЩЕ |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
Дайте предложение за зимен панталон със ципове по цялата дължина. |
Е тези никак не са лоши:
http://www.ekipirovka.com/index.php?p=8&pid=1664
Аз съм с такива вече две зими и за парите си са повече от добри. (Освен това за мен лично ми е трудно да се престраша да дам повече пари за зимен панталон, като знам как се разпарят с котките - в тази връзка съветът ми е да се стремиш към нещо с по възможност по тесни крачоли) |
Добре мерси...
_________________ Пирин планина номер 1 |
|
|
Вто Ное 06, 2012 10:25 pm |
|
 |
peca
|
|
|
А дали няма да пропускат вода през циповете 
_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Вто Ное 06, 2012 10:47 pm |
|
 |
igurbev
|
|
|
 |
 |
А дали няма да пропускат вода през циповете  |
Как да се разбира тази забележка? Смяташ, че недостатък на цитираните панталони е, че пропускат вода през циповете?
|
|
|
Вто Ное 06, 2012 10:56 pm |
|
 |
bitterman
Регистриран на: 29 Юли 2009 Мнения: 280 Местожителство: ГРАД ДОБРИНИЩЕ |
|
|
|
Те са подлепени
_________________ Пирин планина номер 1 |
|
|
Вто Ное 06, 2012 11:02 pm |
|
 |
igurbev
|
|
|
Е, незнам Пепи, аз просто споделих личен опит, но както виждаш разбирачите ме обориха. 
|
|
|
Вто Ное 06, 2012 11:55 pm |
|
 |
Momchil
|
|
|
|
Краката за разлика от торса не се нуждаят от толкова дишащи материи,както и от толкова топлоизолация(изключвам ходилата и горната част на бедрата).Да ходиш с недишащи водоустойчиви панталони е чувствително по-малко проблемно отколкото с такова яке.
Последната промяна е направена от Momchil на Нед Мар 16, 2014 6:12 am; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
Сря Ное 07, 2012 4:56 am |
|
 |
Stefak
|
|
|
за продуктите на Trimm, трета година съм с този http://ekipirovka.com/index.php?p=8&pid=1347 не е мръднал ,отвътре е с някаква мембрана и вятъра не се усеща,дишащ е
и за зимата е много добър никога не ми е ставало студено,ти щом търсиш такъв с презрамки и ципове по цялата дължина можеш да се довериш на мнението на igurbev.Между другото в http://ekipirovka.com/ сега има outlet и може да се купят добри неща.
|
|
|
Сря Ное 07, 2012 10:03 am |
|
 |
peca
|
|
|
Съжалявам ако съм бил неразбран просто попитах тъй като не съм ползвал панталон с ципове, а ми се струва доста практично,
проявих интерес към панталона и зададох нормален въпрос без никакви задни мисли.

_________________ "АКО ЖИВЕЕШ ВСЕКИ ДЕН КАТО ДА Е ПОСЛЕДЕН, ПОЧТИ СИГУРНО Е, ЧЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ ОКАЖЕШ ПРАВ" Стив Джобс |
|
|
Сря Ное 07, 2012 9:43 pm |
|
 |
|