До Чипровски водопад-05.05
Здравейте!
Случайно ни дойде идеята за този маршрут- почти пълна липса на инфо за този прекрасен край!
След четене тук- таме из интернет и няколкократно питане в Чипровци за пътя, паркирахме колата на 1:30 от водопада/може да се спести още 30 мин., но ми стана жал за Тойотата/.
Следва ходене по горски път и след моста по крайречна пътечка/" Екопътека Демяница"/.
Заслужават си неголемите усилия напълно!!!
Чесно казано дали защото имаше много вода или защото София ми беше тотално писнала, водопада ме супер приятно изненада- доста по- голям и красив от Боянския например!
Големият минус е, че липсват табели за пътя и ужаснота му състояние.
И малко снимки:
http://andimit.snimka.bg/mountain/chiprovski-vodopad-05-05.675151.27133535
Всичко най!
П.П. Чудесен вариант за еднодневна семейна разходка!
Пон Май 07, 2012 9:59 am
irrrka
Здравей! Като започнах да чета и се зачудих това да не съм го писала някоя нощ докато съм спала и да не помня, само че ние направихме опит да стигнем до водопада по Великден-четохме из нета, разпитваме местните турлаци, но по "пътя", по който тръгнахме с колата решихме, че или ще си счупим тойотата! или най-малко просто никъде няма да стигнем и се отказахме безславно..Разгледахме поне града, отидохме при килимарката и в музея, разходихме се и около Гушовския манастир.
Значи следващия път с нови сили да продължим през трънаците, асфалта все пак води до началото на пътеката!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети