ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ
всичко за планината
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Пътеката за х.Бенковски от ...

Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Предишната тема
Следващата тема
Пътеката за х.Бенковски от ...
Автор Съобщение
IvayloG

Местожителство: Плевен

Мнение Пътеката за х.Бенковски от ... Отговорете с цитат
Здрасти на всички , искам някой да ме информира от паметника на Бенковски от къде се намира пътеката покрай р.Костина за х.Бенковски? Защото от там не съм се качвал още , а по пътя покрай Заводна не ми се иска да губя толкова часове които мога да прекарам примерно на Тетевенска баба или Булуваня ....примерно Smile Благодаря предварително за всякаква информация
Пет Апр 20, 2012 5:28 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
zezo

Местожителство: София

Мнение Отговорете с цитат
От Костина не съм се качвал, но съм чувал, че не е много добре маркирана. Ако искаш да съкратиш време има втори маркиран маршрут откъм Заводна:

При арката, където започва парк "Централен Балкан" вдясно има ливада, където обикновено отиващите нагоре си спират колите. Зад ливадата започва един черен път нагоре. По него се върви известно време, в началото няма маркировка, но после се появява зелена лентова за Бенковски. Пътеката след това е сравнително добре маркирана, въпреки че на едно две места маркировката е нанесена на по-голямо разстояние една от друга, минава по Тънката рътлина, после покрай вр. Ушите и излиза до овчарника при хижата. Колко ще ви съкрати не знам със сигурност, пък и зависи от групата ви, но да речем час и половина - два...
Пет Апр 20, 2012 8:33 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
IvayloG

Местожителство: Плевен

Мнение Отговорете с цитат
Благодаря zezo , ще пробваме оттам, 1,30-2 часа не е малко, целта ми е да се помотая из билото, от Планинските извори до Братаница - живот и здраве да е, затова не ми се стои по пътищата, а знам че през Костина е най-пряко, но и този който казваш е за предпочитане пред ''царския път'' Idea
Пет Апр 20, 2012 9:59 pm Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:    
Напишете отговор    ПЛАНИНАРСКИ ФОРУМ Форуми » Стара планина Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на: 
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

ВРЕМЕТО:

вр.Ботев

вр.Мургаш

вр.Мусала

гр.Сандански

Черни връх

Вземи рекламен банер   

Никаква част от материалите и снимките на този форум
не може да бъде копирана и използвана
без изричното съгласие на автора, който ги е публикувал.