Хижа"Момина поляна"уведомява всички туристи,че поради настъпилата криза от 11.04.2012г. до 01.09.2012г. намалява цените на нощувките на 10/десет/лв. на човек.За групи над 12/дванадесет/човека водачът спи безплатно.При над 2/две/ нощувки правим отстъпка. Хижата работи безпрекъсване,и разполага с отопление и топла вода във всички бани.Телефони за резервации:о882966230 , 072093388 и 0878954473
_________________ gaco64
Пон Апр 16, 2012 4:55 pm
Emil
Пожелавам ви най-искренно да пуснете скоро нов пост, че излизате от кризата и вдигате цените.
За жалост в България понякога се случва така.
Искам да кажа на всички посетители на форума, че хижата е много хубава и на прекрасно място.
Препоръчвам на всеки един водач да я включва в маршрута си ако може.
Аз лично не съм стъпвал там отдавна, но храня много топли спомени и ако ми се отдаде случай бих отишъл с групата си.
Навремето съм правил Тетевен - Свещи Плаз със спане във почти всички хижи по пътя.
Маршрута е добър.
Успех
Вто Апр 17, 2012 2:29 pm
irrrka
Аз пожелавам тази година да не смогнете от туристи
Миналата година минахме от там и хижата наистина е страхотна! След дългия преход си направихме страхотна почивка там и хижарите са гостоприемни, много готини - особено най-малкия хижар - препоръчвам я с две ръце!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети